.

GANFANREN Домакински неперфорированная Поставка за Тенджери с капак за дъска за табла, Рафт за Стенни Кухненски Висящи Аксесоари За Багаж, Багажник за дъска за табла (Ц?

GANFANREN Домакински неперфорированная Поставка за Тенджери с капак за дъска за табла, Рафт за Стенни Кухненски Висящи Аксесоари

BGN 36.00

Сума
Налично за поръчка

Лесен за носене, groove дизайн, лесни за носенеНа корицата може да бъде поставен разширено дизайн, с различни форми и материали.Водоустойчив и носещ товар, дренаж не встряхивается всеки ден.Трябва не само слагам тенджера, но и здраво да държат дъска за рязане на борда и на тиган. съхранение, вентилация прави трудно размножаването на бактерии.Лесен за носене, groove дизайн, лесни за носене.На корицата може да бъде поставен разширено дизайн, с различни форми и материали.Водоустойчив и носещ товар, дренаж не встряхивается всеки ден.Трябва не само слагам тенджера, но и за поддържане на дъска за рязане бяла дъска и тиган устойчиви. съхранение, вентилация прави трудно размножаването на бактерии. Размер : 15 * 23 виж Подходящ за всички видове стени.Грапава повърхност може да бъде по-малко от 1 мм. устойчиви на Висока температура, метален материал, устойчиви на висока температура, маслостойкость и газостойкость.Лесен за носене, groove дизайн, лесни за носене.На корицата може да бъде поставен разширено дизайн, с различни форми и материали.Водоустойчив и носещ товар, дренаж не встряхивается всеки ден.Трябва не само слагам тенджера, но и здраво да държат дъска за рязане на борда и на тиган. съхранение, вентилация прави трудно размножаването на бактерии.Хранилище по-диференцирани с него по-лесно се справят и то по-практично.

Декларирани характеристики