.

Стенен лампа За съхранение, Зелени Контейнери за Пазаруване, Текстилен Домакински Органайзер за магазин за Хранителни отпадъци, Окачени Диспенсер за Домашна Кухн?

Стенен лампа За съхранение, Зелени Контейнери за Пазаруване, Текстилен Домакински Органайзер за магазин за Хранителни отпадъци,

BGN 7.79

Сума
Налично за поръчка

СтрМонтиране на склад за отпадъци : СТЕНЕН ДИСПЕНСЕР за хартиени кърпички Заоблени ъгли придават елегантен и благороден външен вид.Кутия за извличане на пакета : Продуктът е произведен от полипропилен, който е добър материал и е трайна.Органайзер за чанти за боклук : може да се използва за съхраняване на различни неща, като торби за боклук, бахилы, пресни пакети, ролки и т. за Съхранение на торбата за боклук : Този продукт е сгъваем и може да се сгъва, когато не е нужно да го използвате, за да спестите място.Калъф за съхранение на торбата за боклук в кухнята : Почистване е много лесна и удобна.Можете да избършете го с влажна кърпа, за да го върне в чисто състояние.Списък на пакетите 1 x кутия за съхранение на торбата за боклук Характеристики - Материал : PP - Почистване е много лесна и удобна.Можете да избършете с влажна кърпа, за да си я върне в чисто състояние. - Край направени заоблени, така че не е толкова лесно поранить ръце. - Цвят : светло зелен - Дизайн, монтаж на стикери без етикет, трайно залепен и не е лесно пада. - Може да се използва за съхраняване на различни неща, като торби за боклук, бахилы, пресни пакети, ролки и т. - Продукта е подсилен отвор за улесняване на съхранението, в него може лесно да се съхранява дори пакети с по-голям размер.34in; Описание на продукта кутия за извличане на чанти Вашия дом е прекалено малък, и ти няма къде да си чанти?Този органайзер е закрепена за стената, така че той не отнема много място. място за торбата за боклук ще Имате нужда от това органайзер за вашия малък дом.склад за боклук, инсталирани на стената, също е сгъваем, така че можете да се регулира размера в зависимост от вашите нужди.

Декларирани характеристики