.

60 МЛ Спрей против Замъгляване, Препарат за почистване на предното стъкло на превозното средство, Средство за Филм покриване на Вътрешни Автомобилни стъкла и Оглед?

60 МЛ Спрей против Замъгляване, Препарат за почистване на предното стъкло на превозното средство, Средство за Филм покриване

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

✱【Ясна визия】 Спрей против замъгляване предотвратява попадането на вода върху предното стъкло и огледала, подобряване на видимостта и четливостта на преглед в мокро време, което увеличава безопасността при шофиране ✱【Автоматично генериране на филм】Разбрызгиватель, распыляемый на стъкло, може автоматично и бързо да се образуват на повърхността на стъклото влагозащитную филм, така че чистачките може да играе по-добра роля. ✱【 Дълготраен ефект】 Противотуманный спрей за точки използва нова водоустойчива технология, ефектът е по-продължителен, и той е по-устойчив към фактори на околната среда.Той е без мирис, е здрава, дишаща, е невидим и супергидрофобен. ✱【Лесно се нанася】Средство за защита на предното стъкло от замъгляване лесно премахва замърсявания, слюнка от домашни животни, мазнини, отпечатъци от пръсти, дървесен сок и др.Просто спрей на подходящи парцели, полиране не се изисква. ✱【Широко приложение】 Авто противотуманный спрей може да се прилага на стъкла, огледала, стъкло за баня, огледало за тоалетка маси, стъклени врати, слънчеви очила мотоциклетни каски, очила, очила за плуване, гмуркане, светлини за телескопи и др. ✱【Ясна визия】 Спрей против замъгляване предотвратява попадането на вода върху предното стъкло и огледала, подобряване на видимостта и четливостта на преглед в мокро време, което увеличава безопасността при шофиране. ✱【Автоматично генериране на филм】Разбрызгиватель, распыляемый на стъкло, може автоматично и бързо да се образуват на повърхността на стъклото влагозащитную филм, така че чистачките може да играе по-добра роля. ✱【 Дълготраен ефект】 Противотуманный спрей за точки използва нова водоустойчива технология, ефектът е по-продължителен, и той е по-устойчив към фактори на околната среда.Той е без мирис, е здрава, дишаща, е невидим и супергидрофобен. ✱【Лесно се нанася】Средство за защита на предното стъкло от замъгляване лесно премахва замърсявания, слюнка от домашни животни, мазнини, отпечатъци от пръсти, дървесен сок и др.Просто спрей на подходящи парцели, полиране не се изисква. ✱【Широко приложение】 Авто противотуманный спрей може да се прилага на стъкла, огледала, стъкло за баня, огледало за тоалетка маси, стъклени врати, слънчеви очила мотоциклетни каски, очила, очила за плуване, гмуркане, светлини за телескопи и др.Спрей против замъгляване предотвратява попадането на вода върху предното стъкло и огледала, подобряване на видимостта в мокро време, което увеличава безопасността при шофиране.

Декларирани характеристики