.

BINGDONGA 3 Опаковки Ролки за светлинна Подложки с Диаметър 75 мм, със Спирачка от Неръждаема Стомана, Професионален Набор от Завъртане на Колелата за запис на Видео, Све?

BINGDONGA 3 Опаковки Ролки за светлинна Подложки с Диаметър 75 мм, със Спирачка от Неръждаема Стомана, Професионален Набор от

BGN 27.11

Сума
Налично за поръчка

1 : Колела за лесно влакчета : колела за лесно влакчета заменя с колела, студийная буш 25 мм със специални ролки за спирачки от неръждаема стомана, лесно се движи, спестява време и усилияПодходящ за притежателите на лампи с диаметър 22 мм 2 : Силна носеща способност на : устойчив като скала, силна носеща способност.Осветление поставка с ролки, долната спирачка записан, а педал заключена, така че осветителна стойка е на най-високо сцепление и издържа на голямо натоварване.Доведете стабилен и ефективен опит в своята фотографска работа. 3 : въртеливо движение на 360 градуса : Конструкция с ъгъл на наклона позволява роликам се върти на 360 градуса в хоризонтална равнина, като осигурява удобно и бързо преместване на под различни ъгли, ефективно предотвратяване на вибрациите на корпуса на лампата, причинени от чести потоци и намаляване на вероятността за амортизация на лампи. 4 : Метални спирачни накладки : блокиране на притискателните накладки.Бързо фиксиране, силно усилия за определяне, него не е лесно да се отпуснеш.Метални спирачни накладки, предназначени за ефективна фиксация.За да се гарантира стабилността на осветителни багажник, може да се определи, незабавно натискане на накладките. 5 : Бърза настройка : натиснете бутона за заключване.Универсално колело има способността да се движите удобно и бързо.Поставете слот за карти с памет за инсталиране.Ефективно определяне и запирание.Стабилността на осветителни влакче може лесно да бъде гарантирана. 1 : Колела за лесно влакчета : колела за лесно влакчета заменя с колела, студийная буш 25 мм със специални ролки за спирачки от неръждаема стомана, лесно се движи, спестява време и усилия.Подходящ за притежателите на лампи с диаметър 22 мм 2 : Силна носеща способност на : устойчив като скала, силна носеща способност.Осветление поставка с ролки, долната спирачка записан, а педал заключена, така че осветителна стойка е на най-високо сцепление и издържа на голямо натоварване.Доведете стабилен и ефективен опит в своята фотографска работа. 3 : въртеливо движение на 360 градуса : Конструкция с ъгъл на наклона позволява роликам се върти на 360 градуса в хоризонтална равнина, като осигурява удобно и бързо преместване на под различни ъгли, ефективно предотвратяване на вибрациите на корпуса на лампата, причинени от чести потоци и намаляване на вероятността за амортизация на лампи. 4 : Метални спирачни накладки : блокиране на притискателните накладки.

Декларирани характеристики