.

Калъф HEYORUN Cherry Blossom, който е Съвместим с iPhone 14, Прозрачно Задната част на Кутията с Цвете Сакуры, Прозрачна Мека Броня от TPU, устойчив на удари Защитен Калъф За вашия Т?

Калъф HEYORUN Cherry Blossom, който е Съвместим с iPhone 14, Прозрачно Задната част на Кутията с Цвете Сакуры, Прозрачна

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Е съвместима само за i Phone 14 6,1 инча, издаден през 2022 г】 със защита ПРЕМИУМ-клас : рамка броня от TPU и издигнати ръбове. 【Ултра-прозрачен - тънък】 Прозрачен защитен калъф-броня разкрива и засилва оригиналния цвят на вашия телефон. 【Щампи под формата на цветове на череша】- В прозрачен калъф понесе много сладко розово модел под формата на цъфтеж сакуры.Красива дизайнерска гъвкава делото-добър калъф за телефон за момичета и жени като модерен подарък.Дизайн идеално се съчетава с вашия телефон. 【Амортизирующий + устойчив на надраскване】-Висококачествен и гъвкав гумен материал TPU осигурява дълготрайна защита от удари, падания и съкращения, лесен захват и тънък профил. 【Лесен достъп до всички бутони и портове】Точни деколтета и да повдигнат рамка позволяват да се откъсне на екрана и фотоапарата от плоска повърхност.Поддръжка на безжично зареждане. 【Е съвместима само за i Phone 14 6,1 инча, издаден през 2022 г.】 със защита ПРЕМИУМ-клас : рамка броня от TPU и издигнати ръбове. 【Ултра-прозрачен - тънък】 Прозрачен защитен калъф-броня разкрива и засилва оригиналния цвят на вашия телефон. 【Щампи под формата на цветове на череша】- В прозрачен калъф понесе много сладко розово модел под формата на цъфтеж сакуры.Красива дизайнерска гъвкава делото-добър калъф за телефон за момичета и жени като модерен подарък.Дизайн идеално се съчетава с вашия телефон. 【Амортизирующий + устойчив на надраскване】-Висококачествен и гъвкав гумен материал TPU осигурява дълготрайна защита от удари, падания и съкращения, лесен захват и тънък профил. 【Лесен достъп до всички бутони и портове】Точни деколтета и да повдигнат рамка позволяват да се откъсне на екрана и фотоапарата от плоска повърхност.Поддръжка на безжично зареждане.Серия калъфи за телефони HEYORUN flowers Модерен сладък розов калъф cherry blossom, който е съвместим с i Phone 14 6,1 инча, издаден през 2022 година. Проектиран с минималистичен профил и матово прозрачно покритие, този защитен калъф предпазва от драскотини и вдлъбнатини в задната и страничните повърхности на телефона си.Пълна цветова координация за всички цветя на вашия телефон.Съвместимост : Съвместим с i Phone 14 6,1 ". Материал : Изцяло изработени от прозрачна броня TPU изключително тънък, лек и същевременно осигурява защита от ежедневното износване, надраскване, петна и порязвания.

Декларирани характеристики