.

12ШТ Празна дръжка за по-Масло за нокти обем 3 мл с пискюл на върха, Прозрачни Скручивающиеся Писалка, Четка-Апликатори За Блясък за устни, Тръба За Течност за растеж ?

12ШТ Празна дръжка за по-Масло за нокти обем 3 мл с пискюл на върха, Прозрачни Скручивающиеся Писалка, Четка-Апликатори За

BGN 3.60

Сума
Налично за поръчка

【Полезен инструмент】 Липсата на отпадъци, сигурност и чистота, попълване с течност, монтирани на върха на четката, чрез усукване дръжки нанесете равномерно течност и начертайте там, където ви е необходимоДобър помощник в ежедневието си. 【Еднократна】Е завъртане на дръжката хигиенично.Когато течността в епруветка за писалка израсходуется, тя вече не може да се използва.Подходящ за различни течности, без течове.Не забравяйте да затворите капачката дръжки след употреба. 【С върха на четката】 Съвет е подобен на малярную четка, и можете да разпределите равномерно течност и рисува там, където ви е необходимо.Можете да рисувате го под ноктите или в друго място. 【Лесно да носите със себе си】 Дължина около 12 см/ 5 см, диаметър : 1,5 см./0,6 инча, обем : 3 младши, Лесен и не тече дизайн е добър за пътуване и бизнес пътувания.Вие винаги можете да го държите в чантата си. 【Многократно използване на】 Множество дръжка за блясък за устни е добре за пълнене на блясък за устни с масло за подхранване на нокти, етерични масла, лак за нокти, растеж на миглите, духове и т. Разнообразието от приложения може да отговори на вашите ежедневни нужди в грима.Как да се насладите на Маслена писалка за нокти трябва да се пълни с течност, след това поставете бяла върха на четката, завъртане на дръжката, за да можете да нанесете течността навсякъде, където трябва да Маслени писалка за нокти са добри за попълване на различни телесни течности, без течове, като гланц за устни, масло за подхранване на нокти, етерични масла, лак за нокти, средства за растеж на миглите, парфюми и т. Също могат да го използват като четка за рисуване Топло забележка : 1. Тези четки за масла за нокти, за еднократна употреба, моля, да се напълни с течност и поставете четката преди употреба 2. Този продукт не е подходящ за запълване на киселинната алкални или спиртосодержащей течност 3. Не закручивайте на дръжката до върха, тя няма да може да открутиться за пълнене, след пресукване до върха.Не забравяйте да затворите капачката на химикалки, след използване на Параметри : Дължина : 12 см /4.7 инча Капацитет : 3 мл на Помещение включва : 12 бр. празна дръжка за по-масло за нокти.

Декларирани характеристики

Length:
12cm/ 4.7inch
Capacity:
3 ml
Package includes:
12pcs empty nail oil pen :