.

Накрайници за татуировки - AIMOM 100ШТ Съвет за татуировки Tube 13 F Професионален Син Прозрачен Пластмасов Съвет за татуировки Tube Плосък Diamond liner четки Shader за Татуировка-н?

Накрайници за татуировки - AIMOM 100ШТ Съвет за татуировки Tube 13 F Професионален Син Прозрачен Пластмасов Съвет за татуировки

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Духа на марката Gakonp : Бъдете млади, забавлявай се и се насладете на татуировкиБлагодарение на дългогодишния си участие Gakonp на татуировка-култура, татуировки и иновационен дизайн, всички продукти уловил въображение на много артисти-татуировщикам веднага след старта.Пътуване Gakonp в търсене на висококачествени татуировка продукти ще продължи вечно. ✅ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА - 100 еднократни накрайници за татуировки с дължина 13 метра.Всеки съвет за татуировки е предназначен само за еднократна употреба, което ви осигурява безопасен и идеален опит за нанасяне на татуировка. ✅МАТЕРИАЛ - Висококачествена твърда пластмаса, PVC, за да се предотврати огъване.Светло син цвят ви позволява да се наслаждавате на по-добра видимост и визуален ефект, позволяващ да види игла и мастило. ✅ ИНДИВИДУАЛНА ОПАКОВКА за Еднократна употреба, пластмасови накрайници за татуировки имат CE одобрение.Всички еднократни накрайници за татуировки са безопасни и полезни за здравето. ✅ ЛЕСНА употреба - Интелигентен дизайн накрайници за татуировки, стабилна разреждане на игли, голямо усвояване на мастило и по-голям капацитет за съхранение на мастило. ✅ Гаранция за 100% удовлетвореност - При всички недоволни покупки на относително консумативи AIMOM, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. еднократни накрайници за татуировки -AIMOM 9 F 100ШТ Професионални сини прозрачни пластмасови накрайници за татуировки с плосък диамантен пръстен Какви са характеристиките на еднократни накрайници за татуировки?Състояние : 100% нов Материал : светло синьо висококачествена пластмаса Количество : 100 бр. / кутия Опаковка : Всички накрайници са опаковани в индивидуална блистерную опаковка Какви размери накрайници за татуировки и химикалки са включени в комплекта? 100ШТ-9 F Какви са характеристиките на еднократни накрайници за татуировки? 1.100% е абсолютно нов и е изработен от висококачествена пластмаса 2. На всяка торбичка да се отпечатват датата на изтичане на срока на годност, напомня ви за това, когато изтече срокът на годност накрайници 3. На върха на игла за татуировки е изработена от полупрозрачен материал, игли са по-удобни за наблюдение 4. Странична стена на устата е много тънка, лесно се премахват от 5 игли. Иновативен дизайн на наклона на кривата, повече течности, повече мастило за съхранение Има някакви други уши?Поради различните измервателни инструменти, моля, се допуска отклонение 1-3 мм за данните от измерванията.

Декларирани характеристики