.

Нашийник за кучета и котки Pets First NHL Winnipeg Jets, голям. - Регулируем, сладък и стилен! Идеален нашийник за хокей фенове!

Нашийник за кучета и котки Pets First NHL Winnipeg Jets, голям. - Регулируем, сладък и стилен! Идеален нашийник за хокей

BGN 22.55

Сума
Налично за поръчка

· ✔ ЗА ЧЕТИРИНОГИ ФЕН : - ❤ Обичам кучето си? ❤ Обичам хокей? ❤ Обичам отбора си? ☞ ЯКА NHL за домашни любимци, предназначени за това, за да не се заблуждавайте от други фалшиви стоки с по-ниско качествоВ тази яка за КУЧЕТА изобразен на логото и цветовете на ОТБОРА в НХЛ!. · ✔ ДИЗАЙН : За СИЛЕН ИМЕТО Small, Medium & Large.За получаване на спецификации размер, моля, консултирайте се с таблицата за размери, разположена на фигура № 2. ☞ ☞ ☞ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РАЗМЕРИ : Не всички нашийници със същия размер!Всяка марка си има своите размери и трябва да се провери нашите размери, преди пускането на поръчката!Ширина и дължина са различни за всеки от размери!Малък размер, подобни на КОТЕШКИ НАШИЙНИК. · ✔ КОМАНДА : - Можете да изберете НАЙ-НАШИЙНИК за КУЧЕТА от всеки ОТБОР в НХЛ.Просто добавете В количката и сега, докато у нас отново не си свършиха запасите! -☻- Добре е подходящ за домашни любимци от всякакъв размер, малки кучета, големи кучета, малки котки са големи котки . · ✔ ПОДХОДЯЩ : той ще изглежда страхотно на вашия спортен щенке, и той ще изглежда още по-добре с нашите подходящ каишка NHL и майкой NHL за домашни любимци!Просто потърсете "Pets First каишка за домашни любимци в НХЛ" или "Pets First майк за домашни любимци в НХЛ"!Също така са на разположение и много други стоки за домашни любимци Pets First NHL!.

Декларирани характеристики