.

Пищащие играчки за кучета BINGPET - Комплект от 4 аксесоари за парти в чест на рождения Ден на кучето, Сладки Плюшени играчки за кучета - Костилка, Cupcake, Кафе Star Pups, Поничк?

Пищащие играчки за кучета BINGPET - Комплект от 4 аксесоари за парти в чест на рождения Ден на кучето, Сладки Плюшени играчки

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? ОПАКОВКА от 4 теми : Комплект съдържа костите, поничка, кифли и играчка-утайка от чаша, се предлага в два цвята, всички размери са подходящи за малки и средни кучета ? - ДОБРИ удобства за рождения ДЕН : Всяка играчка е изработена от висококачествени, меки и трайни безопасни материали.Съчетавайки в себе си украса и практичност, това е много хубав подарък. ? МЕКА И здрава : Обща кърпа е изработена от полипропилен памук и кратък плюш, който е сравнително мек.Това е също много добри платове за детски играчки, те са безопасни и няма да навредят на зъбите на вашето куче. ?ПИСКЛИВ : Вътрешна част на играчката също има пищалкой, която може да се звук при натискане, което прави този рожден ден още по-вълнуващ и забавен. ? ЛЮБИМО КУЧЕ : открийте любимата играчка на вашето кученце - писклявая кученце!Премахване на безпокойство и успокоява ги, когато те са сами, плюшени играчки за кучета помагат на вашето кученце, за да останат активни.

Декларирани характеристики