.

BHVXW Кухненски Контейнер за съхранение на храна с Голям капацитет 5 кг, Фланец на Резервоара за съхранение на зърнени култури и Ориз с Триизмерна чаша (Цвят: D, размер:

BHVXW Кухненски Контейнер за съхранение на храна с Голям капацитет 5 кг, Фланец на Резервоара за съхранение

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Голям капацитет 5 кг с мерным чашаПрозрачна капачка и мерителна чашка, за да може да вземе толкова, колкото пожелаете.Удобно запази по-дълго свежестта на сухи съставки за готвене и печене като захар, брашно и т. С малък слот за по-ефективно използване на пространството.Отличен е подходящ за организиране на вашия килер и кухненски аксесоари, такива като ориз, макаронени изделия, Зърнени храни, ядки, Боб, закуски, сладки, бисквити, чипс, храна за домашни любимци и т. Също е отлична контейнери за съхранение на зеленчуци, салати, плодове в хладилника и фризера, за да въведе ред в хладилника или фризера.Мултифункционална употреба : Съхранявайте храната или на зърна от сухи и използвайте за приготвяне на захар, ориз, ядки, фасул, зърнени храни, закуски, храни за домашни любимци, закуски и други сухи храни. Голям капацитет 5 кг с мерным чаша.Прозрачна капачка и мерителна чашка, за да може да вземе толкова, колкото пожелаете.Удобно запази по-дълго свежестта на сухи съставки за готвене и печене като захар, брашно и т. С малък слот за по-ефективно използване на пространството.Отличен е подходящ за организиране на вашия килер и кухненски аксесоари, такива като ориз, макаронени изделия, Зърнени храни, ядки, Боб, закуски, сладки, бисквити, чипс, храна за домашни любимци и т. Също е отлична контейнери за съхранение на зеленчуци, салати, плодове в хладилника и фризера, за да въведе ред в хладилника или фризера.Многофункционално приложение : Съхранявайте храната или на зърна от сухи и използвайте за приготвяне на захар, ориз, ядки, фасул, зърнени храни, закуски, храни за домашни любимци, закуски и други сухи храни.Параметри : Материал : Пластикразмер : 35x26x23,5 см / 13,78x10,24x9,25 Дюймовупаковка включва : 1 х контейнер за съхранение на преработени зърна (той не съдържа зърна). Поради различни ефекти и светлина въздействие на действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Допуска се отклонение на измерване на 1-2 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Material:
Plastic
Size:
35x26x23.5cm/13.78x10.24x9.25 inch
Package included:
1 x Food grain storage container (it does not contain grains).
Note:
1. Due to the different effect and light effect, the actual color of the element can be slightly different from the color shown in the images. Thank you!:
2. Allow 1-2 cm of measurement deviation due to manual measurement. :