.

YEXEXINM, 3 предмет, Покривка в Деня на Св. Патрик, Найлонови Покривки за маса, Правоъгълник, Ирландски Щастлив Детелина, Покривката за Пикник, Покривката за Кухня, Празн?

YEXEXINM, 3 предмет, Покривка в Деня на Св. Патрик, Найлонови Покривки за маса, Правоъгълник, Ирландски Щастлив Детелина,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Празнични покривки за Деня на Св Патрик : Вие ще получите 3 парчета карирана празнични покривки "Щастлив детелина" в Деня на Св.Изпълнена с класически елементи в стил Ден на Св. Патрик в клетка "Щастлив детелина".Класически и уникален, той може да даде парти весела и щастлива атмосфера, може да оставите у вашите гости дълбоко впечатление.Материал : Тази щастлива покривка под формата на централи в Деня на Св. Патрик е изработена от здрава пластмаса, лесен за почистване и трайни; Пластмасова покривка под формата на централи в Деня на Св. Патрик е лесно да се скъса и да губят цвят, лесно се комбинират с други декорации за Деня на Св. Патрик, за да се придаде по-празничен вид.Информация за размерите : Всеки размер е около 137 х 274 см / 54 х 107,8 инча, което е достатъчно за маси на повечето форми и размери, така че можете да се коригира в съответствие с дължината на бюрото си.В една опаковка на 3 опаковки, които са просто необходими за украса на парти в чест на Деня на Свети Патрик.Защитете и украсете масата : Покривки в зелено клетка "детелина" в стила на Деня на Св. Патрик, водоустойчив и водоустойчиви, които могат да се предпазите от петна, водни пръстени и драскотини.Спестява вашето време и усилия в почистване, пластмасов покривка позволява лесно да се маса в чистота.Многократно използване : Покривка лъки shamrock може да декорирате масата за пикник, къмпинг или за всякакви ужинах.Които ще направят вашата партия по-забавна и привлекателна!Пластмасова покривка в клетката на Деня на Св. Патрик е идеално място за ирландската празнични партита, рожден ден на Св. Патрик, семейна вечеря, парти в чест на раждането на детето и т., Можете да ги използвате като фон или банери, окачени на вратата или на стената, и от тях работят прекрасни аксесоари за празнични партита.Удобства : 3 парчета 54x107,8 инча пластмасова покривка в Деня на Св. Патрик, шапка, детелина, клетчатая покривка в деня на Св. Патрик, покривки за ирландски празнични вечери, украса за партита, чисти и многократна употреба Многократно използване : Покривка в Деня на Св. Патрик може да декорирате масата за пикник и къмпинг или за всякакви ужинах.Които ще направят вашата партия по-забавна и привлекателна!Пластмасова покривка в клетката на Деня на Св. Патрик е идеално място за ирландската празнични партита, рожден ден на Св.

Декларирани характеристики