.

Източник на захранване dc, Тенис на източник на захранване Eventek 32V 5.2 A, Лабораторни захранвания С Стабилизированным събота и неделя ключа, Регулируем Източник на зах?

Източник на захранване dc, Тенис на източник на захранване Eventek 32V 5.2 A, Лабораторни захранвания С Стабилизированным

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Управление на почивните дни ключа】 Бутон изход ви позволява да зададете желаното напрежение и ток, когато не ви е необходимо да се свържете натоварванетоНаправете вашето обзавеждане ефективно защитени, по-безопасен и енергийно ефективен в процеса на захранване. 【Сверхдлинный режим на готовност и интелигентно охлаждане】 Лабораторен източник на захранване може да се използва повече от 72 часа с товар, и той е стабилен, не е изгаряне на слушалката.Вграден топлинен сензор, интелигентен контрол на температурата и автоматично отвеждане на топлина позволяват да се удължи срока на експлоатация на блок на хранене, без да се страхуват от прегряване и изгаряне на захранващия източник. 【Точност ръководят изход】 Изходна мощност лабораторно захранване Eventek може да бъде с точност до 0,01 и 0,001 А. Можете да го настроите в диапазона от 0-32 до 0-5,2 А. 4-цифрен led дисплей с подсветка позволява лесно четене на стойността в условията на собственици. 【Непрекъснат и стабилен изход】 Лабораторен източник на захранване използва висококачествени електронни компоненти с малки колебания на напрежение и на изхода пульсацией по-малко от 200 mv, че може ефективно да се намали шума, да осигури непрекъснат и стабилен добив и подобряване на ефективността на работа. 【Сигурен и надежден】 Лабораторен източник на захранване разполага с функция за защита от късо съединение, термична защита и претоварване.За вашата безопасност всички източници на захранване са преминали през редица тестове, преди да изпратите от завода.Можете да ги използвате в различни ситуации, като лаборатория, поддръжка, електролиза, тест на стареене, гальванопокрытие, нанасяне с четка покрития, самодельная електроника и така нататък.

Декларирани характеристики