.

DJC Supply Co. Кутия електроника на панти ABS Водоустойчива IP67 с Неръждаема плоча, за монтиране на стена (7,7 x 8,7х 4,3, Пластмасов капак, 4 опаковки)

DJC Supply Co. Кутия електроника на панти ABS Водоустойчива IP67 с Неръждаема плоча, за монтиране на стена (7,7

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✔ ИЗДРЪЖЛИВ и ЛЕСЕН ABS-ПЛАСТМАСА Този материал космическата ера станем по-силни и издръжливи в сравнение с много други полимерни форми и се счита за най-лесно сред всички основни пластмаси
✔ВГРАДЕНА ПОДВИЖНА МОНТАЖНА ПЛОЧА Вградени монтажна плоча опростява настройката на различна електроника и компоненти на вътрешната повърхност на корпуса.В него не е необходимо? просто развийте чиния и премахнете отметката.
✔ ВОДОУСТОЙЧИВ IP67 Съхранявайте вашите електронни проекти в областта на сигурността и сухота, благодарение на това водонепроницаемому и защитен от атмосферните влияния дизайн с рейтинг IP67.
✔ ПРЕВЪЗХОДНА ЗДРАВИНА на ИЗОЛАЦИОННИТЕ ИЗОЛАТОР Полистирол е един от най-високите электроизоляционных прочностей сред всички полимерни пластмаси, ABS осигурява сигурност и дълъг живот на вашия хардуер!.
✔ Гаранция на стоката 2 години и поддръжка : Замяна на нови в рамките на 72 часа, ако даден продукт се окаже дефектна. 24-часово обслужване на клиенти и Техническа поддръжка по електронната поща : support@Ares Tech Group.

Декларирани характеристики