.

Homoyoyo Сгъваема Дъска За Гладене Пътна Дъска За Гладене Сгъваема Маса Преносим Маса Сгъваема Портативна Маса За Гладене, Мини Поставка Сгъваема Дъска За Гладене Инс?

Homoyoyo Сгъваема Дъска За Гладене Пътна Дъска За Гладене Сгъваема Маса Преносим Маса Сгъваема Портативна Маса За Гладене, Мини

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Преносим гладене ПОДЛОЖКА за ПЪТУВАНЕ - Домакински сгъваема дъска за гладене, закачалка за гладене на дрехи, мини-гладене рама Благодарение на малки размери на нея удобно да се съхранява в пералнята или куфар заКАЛЪФ за дъска за гладене - Сгъваема дъска за гладене, лесно переносимая и съхранявана, удобна в ежедневието.МАСА за ГЛАДЕНЕ - Позволява на изгладени ризи, дрехи, поли, панталони, кърпи-бързо и по-добре, получаване на удоволствие от гладене.ДЪСКА за ГЛАДЕНЕ МАЛКА - Позволява на изгладени ризи, дрехи, панталони, кърпи-бързо и по-добре, да получават удоволствие от гладене.СГЪВАЕМА ДЪСКА за ГЛАДЕНЕ - Преносима и лесна функция, дъска за гладене, за малки помещения, пералня и общежития.Пратката включва 1 х сгъваема дъска за гладене Функции-Материал : текстил, стоманена тръба и пластмасова сгъваема дъска за гладене. - Изискан цвят, , не е лесно да избледнява, дишаща, бързо сохнущая, гладка дъска за гладене. - Може да глади ризи, дрехи, поли, панталони, кърпи-бързо и по-добре, да изпитват удоволствие от гладене стойка за дъска за гладене. - С помощта на тази компактна дъска за гладене, за дома можете да се насладите на по-плавна и комплексен процес гладене. дъска за гладене (дъска. - Дъска за гладене здрава, скоба стабилно, компактна конструкция, удобна при съхранение и переноске закачалка за гладене на дрехи за дома. - Дъното е особено нескользящее, а гореща плоча е стабилна, за да се избегнат инциденти с ддс мини-дъска за гладене.Описание на продукта Гладене рамка Вие също можете да се наслаждавате на по-плавен процеса на гладене.мини-дъска за гладене, Предназначени за гладене на всеки дрехите на малка площ.мини-желязо / дъска за гладене Този предмет е и дъска за гладене, за дома или за пътуване.Гладене-часова Здрава конструкция и висококачествени материали позволяват да не се притеснявате за процеса на гладене.

Декларирани характеристики