.

Сгъваема дъска за Гладене Veemoon Инструмент за гладене на Дрехи Сгъваема Дъска за Гладене Сгъваем Инструмент Пътна Дъска за Гладене Тубулна Дъска за Гладене Инструм?

Сгъваема дъска за Гладене Veemoon Инструмент за гладене на Дрехи Сгъваема Дъска за Гладене Сгъваем Инструмент Пътна Дъска за

BGN 5.55

Сума
Налично за поръчка

Мини-дъска за гладене : Компактна и сгъваема мини-гладене масичка удобен за използване у дома или по време на пътуванеИнструменти за гладене повърхности : Тази миниатюрна дъска за гладене може да се инсталира върху стандартната дъска за гладене, за да ви осигури удобен и идеален ъгъл за гладене малки площи или трудноутверждаемых парцели дрехи, като яка ризи, копчета и други части от Облеклото, които е трудно да се гали в стандартната дъска за гладене.Дъска за гладене с мека повърхност : Тази дъска е изработена от висококачествени материали, лесно я нарани, и тя може да пролежать известно време.Дъска за гладене : дъска за Гладене ?SLEEVE MINI Компактна и мини-конструкция, тази дъска да не отнеме твърде много място.Малката дъска за гладене : Изискан цвят, , не е лесно да избледнява, дишаща, бързо изсъхва, гладка гладене.Осъществяване на списък 1 х сгъваема дъска за гладене Характеристики Материал : текстил, стоманена цев и пластмасов плот за гладене. - С тази компактна дъска за гладене, за дома можете да се насладите на по-плавна и цялостна глажкой дрехи дъска за гладене. - Дъска за гладене здрава, скоба стабилен, компактен дизайн, удобен за съхранение и переноске малък калъф за дъска за гладене. - Дъното е особено нетвердое, както печка е стабилна, за да се избегнат изгаряния дъска за гладене в общежитието. - Може да се глади ризи, дрехи, поли, панталони, кърпи-бързо и по-добре, почувствайте удоволствието от гладене дървена дъска за гладене. -Изискан цвят, , не е лесно да избледнява, дишаща, бързосъхнеща, гладка дъска за сгъваема дъска за гладене.Информация за стоки, Мини-дъска за табла са Предназначени за гладене на всеки дрехите на малка площ.Гладене-часова рецепция И осигурява по-гладко гладене.Закачалка за гладене на дрехи за дома Този предмет представлява дъска за гладене, за дома или за пътуване. настолна дъска за гладене Здрава конструкция и висококачествени материали позволяват да не се притеснявате за процеса на гладене.

Декларирани характеристики