.

Cozylkx 13,1 Ft x 15,10 Инча за Контакт Хартия с Дървесно Зърно, Самозалепващи Ленти, Облицовки за рафтове за Плотове, чекмеджета на шкафа (Бежов)

Cozylkx 13,1 Ft x 15,10 Инча за Контакт Хартия с Дървесно Зърно, Самозалепващи Ленти, Облицовки за рафтове за Плотове, чекмеджета

BGN 20.36

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен PVC материал, водоустойчив, пыленепроницаемый и влагоустойчив, отговарят на високи; Лесен за почистване, просто протирается влажна кърпа или гъбаЛесен за инсталиране и подвижна, просто отклейте и залепете самоклеящуюся хартия за мрамор. На обратната страна са нанесени линиите на мрежата за точни измервания, и тя напълно се премахват, без да остави следи.Отличен за покриване на кухненски шкаф с всякакъв размер, чекмедже на шкафа, занаяти, нощни шкафчета, библиотеката, рафтове, врати и дори стените и т. по-Добре си купи още една ролка в случай на допълнителни отпадъци и се съхраняват, ако е необходимо. 3 размера на избор, 9,8 фута x 15,7 "/ 13,1 метра x 15,7"/16,4 фута x 15,7". Забележка : Моля, купувайте достатъчно роли, за да се уверите, че те са от една и съща партия, за да се избегне разликата в цвета.Реалистичен дизайн, с дървени зърно придава ви елегантен, естествен вид.Самозалепващи филм Cozylkx wood придава модерен и класически външен вид на вашата стая, маса, мебели, кутии и т. е Изработен от висококачествен PVC материал, водоустойчив, пыленепроницаемый и влагоустойчив, отговарят на високи; Лесен за почистване, просто протирается влажна кърпа или гъба.Лесен за инсталиране и подвижна, просто отклейте и залепете самоклеящуюся хартия за мрамор. На обратната страна са нанесени линиите на мрежата за точни измервания, и тя напълно се премахват, без да остави следи.Отличен за покриване на кухненски шкаф с всякакъв размер, чекмедже на шкафа, занаяти, нощни шкафчета, библиотеката, рафтове, врати и дори стените и т. по-Добре си купи още една ролка в случай на допълнителни отпадъци и се съхраняват, ако е необходимо. 3 размера на избор, 9,8 фута x 15,7 "/ 13,1 метра x 15,7"/16,4 фута x 15,7". Забележка : Моля, купувайте достатъчно роли, за да се уверите, че те са от една и съща партия, за да се избегне разликата в цвета.Реалистичен дизайн, с дървени зърно придава ви елегантен, естествен вид.Самозалепващи филм Cozylkx wood придава модерен и класически външен вид на вашата стая, маса, мебели, кутия и т., Описание : 100% чисто нов и високо качество! 9.4 хартия за контакт с дърво размер на 15,7 инча, самозалепващи, водоустойчив за шкафове, чекмеджета, плотове, лепила за тапети в комплекта не е включена, но може да го закупите в местния магазин за хардуер.

Декларирани характеристики