.

Оптичен аудио кабел ZEXMTE дължина от 6 фута, Оптичен кабел, 24-Каратный Позлатен аудио кабел Сверхпрочности, Тънък Оптичен кабел, Цифров аудио кабел за Домашно кино, Ау?

Оптичен аудио кабел ZEXMTE дължина от 6 фута, Оптичен кабел, 24-Каратный Позлатен аудио кабел Сверхпрочности, Тънък Оптичен

BGN 2.08

Сума
Налично за поръчка

оптичен аудио кабел оборудван, устойчиви на корозия позлатени конектори и буферна тръба за пренос на оптичен цифров звук без изкривявания, което осигурява по-чист звук при най-добро предаване на сигналаПриет златен конектор, оптични влакна с ниски загуби, синтетични влакна, с ниско ниво на нерви и метални съединители осигуряват отлично качество на звука.Стандартната конструкция на оптичен интерфейс за задоволяване на нуждите на повечето устройства с оптичен интерфейс, представени на пазара.Сверхгибкий PVC кабел ви позволява да създадете панти с диаметър 5 cm, без риск от увреждане на кабели, което е идеално за сложни инсталации и системи, окабеляване.Цифров оптичен аудио кабел е здрав външен слой от PVC, което позволява използване на оптични кабели с най-високо качество и с най-дълъг срок на служба. ?【Превъзходно качество на】 Цифров аудио кабел от премиум-клас се свързва от Blu-Ray, DVD или CD-плейър и други устройства с пристанище Toslink до ресиверу ac, предусилителю, аудиосистеме, домашно кино, аудио панел или телевизията. ?【Предаване на сигнала с малки загуби】 Сигнал аудиокабеля се предава източник на светлина, който елиминира електромагнитни смущения [EMI] и радиочастотные смущения [RFI], осигурява максимално чист звук и вълнуващ звук. ?【НЕВЕРОЯТНА ЗДРАВИНА】 PVC, който предпазва кабела от порязвания, драскотини и вдлъбнатини.Метален корпус прави тези малки оптични съединители устойчиви на надраскване и за продължителна употреба.Със сменяеми гумени топчета за защита на кабела, когато не се използва. ?【Удобен дизайн】 Оптичен аудио кабел също е снабден с подвижни гумени капачки на двата края, които са добре защитени конектори от прах и окисляване и да ги запази в чистота, когато те не са свързани. ?【ЗАЩИТА на ръбове】 Оптичен съвет е бяла обвивка от PVC, която предпазва кабела от замърсявания, като прах, вода и кал, осигурявайки максимална защита на оптичен върха.Моля, свалете капачката преди употреба.Вие ще получите 1 опаковка дължина от 6 фута (1,8 м). ?【Превъзходно качество на】 Цифров аудио кабел от премиум-клас се свързва от Blu-Ray, DVD или CD-плейър и други устройства с пристанище Toslink до ресиверу ac, предусилителю, аудиосистеме, домашно кино, аудио панел или телевизията. ?【Предаване на сигнала с малки загуби】 Сигнал аудиокабеля се предава източник на светлина, който елиминира електромагнитни смущения [EMI] и радиочастотные смущения [RFI], осигурява максимално чист звук и вълнуващ звук.

Декларирани характеристики