.

FAVOMOTO 80 Бр Куки за Плетене на една Кука за плетене Комплект Шевни Игли Тъкане, Плетене на една Кука, Комплект за Плетене Инструмент За Плетене Дредов Кука за Плетене ?

FAVOMOTO 80 Бр Куки за Плетене на една Кука за плетене Комплект Шевни Игли Тъкане, Плетене на една Кука, Комплект за Плетене

BGN 24.80

Сума
Налично за поръчка

МЕТАЛНИ КУКИ за ПЛЕТЕНЕ на една кука - Нашите куки са лесни за използване както за начинаещи, така и за опитни плетачиАКСЕСОАРИ за ПЛЕТЕНЕ на една КУКА - Красивите и дизайнерски, осигуряват тяхната популярност и практичност сред хората.ИГЛИ за ПЛЕТЕНЕ - Добре са изработени от пластмаса и неръждаема стомана, безопасни и практични за продължителна употреба.ВЯЗАНЫЙ кука за ПУЛОВЕРИ - Всеки вязаный кука, полирана до гладка повърхност, без entanglements копринени конци.ИГЛА за плетене на една кука от НЕРЪЖДАЕМА стомана - много гладка, без грубост и драскотини, идеален за да прежди не соскальзывала и не вырывалась.Пратката включва 80 х куки за плетене на една кука Характеристики -Цвят : червен инструменти за плетене на пуловери -Материал : пластмаса, неръждаема стомана куки за плетене на една кука с двоен край -Размер : 16,20 X1,50 X0,40 см / 6,37 X0,59 X0 на една кука. -Благодарение на дизайна игла с двоен край, тези куки за плетене на една кука може да отговори на вашите различни нужди в куките за коса. -Инструмент за плетене домакини, е най-добрият набор от инструменти за любителите на плетене или начинаещи в плетенето на една кука с дредами. -Те са достатъчно силни, тяхното не е лесно да се деформира или се съборят, и те могат известно време да ви служи куки за плетене на една кука. -На всяка кука за плетене на една кука полирана до получаване на гладка повърхност, без заплитане на копринени конци стратегията облекло куки. -Набор от инструменти за плетене със собствените си ръце е подходящ за плетене на обувки, шапки, пуловери и ръкавици и т., удобен за използване на кука за плетене на една кука.Описание на продукта Комплект спици за плетиво е Изработена от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана, тези куки са трайни и са практични за използване, се различават лек и компактен дизайн, им е много удобно за носене, които могат да направят работата си по плетене по-удобно. професионални куки за плетене на една кука също така, това е добър подарък за приятелите си.

Декларирани характеристики