.

SJVMNZL Водонепроницаемое Одеало за легло, Разтегателен диван за Кучета, Котки, мека мебел Възглавница, Миещи се Постелки за легла за Кучета, Мек Моющееся Строга Покри?

SJVMNZL Водонепроницаемое Одеало за легло, Разтегателен диван за Кучета, Котки, мека мебел Възглавница, Миещи се Постелки

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Калъф за мебели] : Използва се като непромокаема своята практика за легла, мека мебел, килими и автомобилиЗащитете всички от кучета, котки, домашни животни, пролитых напитки, както и от мръсни разливи на масла и течности. [Водоустойчива] : Този усъвършенстван протектор може да попречи на почти всички видове течове, влага и течности.Идеален за хора, които имат кучета и котки!. [Високо качество] : Произведено от многопластов водоустойчив плат и водоустойчив TPU, на вас и на вашия домашен любимец ще харесат тръпката и текстура на този дишаща, тихи, меки одеяла. [Лекота в грижите] : Одеяло за кучета издръжлив.Машинно пране със студена вода и сушене на перална машина. Когато е необходимо бързо проглаживайте желязо или отпаривайте. [Прилагането на] - Подходящ за всички видове мебели, особено на мека мебел и легла.Сверхмягкое и луксозно одеяло, без съмнение, ще ви позволи да разделите щастлив игра с вашия домашен любимец.Одеало за домашни любимци, за да проверите за вашите кучета и котки!Независимо от това, какъв тип обивочной е покрита с плат на дивана, домашни любимци, децата и ежедневното използване може да го нарани.Мръсотия, прах и отломки придържаме към всяка обивке и, като цяло, просто не се мърдат от местата си, докато не ги почистете.След много години на натрупване на замърсявания на вашия диван ще изглежда мърляв, на отделни места и унылым.С помощта на правилната защита, вие ще можете да запишете на вашия диван в добро състояние в продължение на много години.Те се монтират директно върху съществуващата си мебели, за да я предпазите от разлив, петна и тези специални нарушения, които може да се организира само от деца и домашни животни.Това, което ни прави най-Добрият Избор?Водоустойчив Бързо да се инсталира, просто се поставя на върха на мебели и спално бельо Стираемая машина Здрава стеганая текстура подходящ за повечето видове мебели Характеристики на продукта : В комплекта : един детайл Грижа за продукта : машинно пране Забележка : В комплекта са включени само възглавница.

Декларирани характеристики