.

Прахоустойчив Калъф за джанти, устойчива на плъзгане на кутията Колела изящна Изработка Лесна Инсталация за Радиоуправляемого колата 1/6 (син)

Прахоустойчив Калъф за джанти, устойчива на плъзгане на кутията Колела изящна Изработка Лесна Инсталация за Радиоуправляемого

BGN 6.60

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен материал : Той е изработен от висококачествена алуминиева сплав, устойчив на корозия, изящна изработка, издръжлив и лесенЗащита от прах : Капачка за заключване гуми RC здрава, устойчива на плъзгане и пылезащитная, а неговите характеристики са по-трайни и стабилни.Може да се използва в продължение на дълго време.Лесна инсталация : професионално изработен е и лесен за инсталиране.Можете да го инсталирате и се анализира с помощта на торцевого ключ, и операцията е проста.Портативен и лек : малък размер, ниско тегло, високо качество на външния вид, лесен за носене, може да се сложи в раницата, а начин на използване е прост.Актуализиране и надграждане : може да се използва за обновяване и подмяна на стари или повредени детайли, и ще можете да изпитате удоволствие от поддръжка.Висококачествен материал : Той е изработен от висококачествена алуминиева сплав, устойчив на корозия, изящна изработка, издръжлив и лесен.Защита от прах : Капачка за заключване гуми RC здрава, устойчива на плъзгане и пылезащитная, а неговите характеристики са по-трайни и стабилни.Може да се използва в продължение на дълго време.Лесна инсталация : професионално изработен е и лесен за инсталиране.Можете да го инсталирате и се анализира с помощта на торцевого ключ, и операцията е проста.Портативен и лек : малък размер, ниско тегло, високо качество на външния вид, лесен за носене, може да се сложи в раницата, а начин на използване е прост.Актуализиране и надграждане : може да се използва за обновяване и подмяна на стари или повредени детайли, и ще можете да изпитате удоволствие от поддръжка. Висококачествен материал : Той е изработен от висококачествена алуминиева сплав, устойчив на корозия, изящна изработка, издръжлив и лесен. Защита от прах : покриване на замъка гуми RC здрава, устойчива на плъзгане и пылезащитная, а изпълнението му по-устойчива и стабилна.Може да се използва в продължение на дълго време. Лесна инсталация : професионално изработен е и лесен за инсталиране.Можете да го инсталирате и се анализира с помощта на торцевого ключ, и операцията е проста. Портативен и лек : малък размер, ниско тегло, атрактивен външен вид, лесен за носене, може да се сложи в раницата, а начин на използване е прост. Актуализиране и надграждане : може да се използва за обновяване и подмяна на стари или повредени детайли, и ще можете да изпитате удоволствие от услугата.

Декларирани характеристики

Item Type:
RC Tire Lock Cap
Material:
Aluminium Alloy
Product Diameter:
Approx. 32mm / 1.3in
Product Thickness:
Approx. 13mm / 0.5in
Weight:
Approx. 37g / 1.3oz
Product Type:
RC Accessories
Suitable:
for AXIAL 1/6 SCX6 JLU RC Car
Package List:
4 x RC Tire Lock Cap:
Note:
1. For manual measurement, please allow 1‑3mm error. Thank you very much! 2. Pictures may not reflect the actual color of objects due to different lighting and differences between monitors.: