.

Набор от Повдигнатите Котешки Мисок, Издигнати Купички за Котешки храна от неръждаема стомана с Наклона 0-15°, Издигнати Купички за котешки храна и вода, Определени ?

Набор от Повдигнатите Котешки Мисок, Издигнати Купички за Котешки храна от неръждаема стомана с Наклона 0-15°, Издигнати

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

??【Ергономичен дизайн】 Регулируем ъгъл на наклон 0 °-15 ° и повдигна дизайн намаляват натиска върху гръбначния стълб и стомаха на вашия домашен любимец, по-лесно преглъщане и намаляване на повръщане ?? [Благородна купа от неръждаема стомана] Тя е изработена от дебела рамка от ABS-пластмаса и неръждаема стомана 304.Той е здрав и може да се мие в съдомиялна машина. Забележка : Не поставяйте основата в съдомиялна машина. ?? [Лекота на сглобяване, разглобяване и почистване] Съединения на всяка база може да се събира толкова, колкото искате, без никакви ограничения.Купата е подвижна.Това спестява повече пространство, за да се изведе на домашни любимци да играят.Талони за храна не е лесно да се оставят в купа и ги почистете по-лесно. ?? [Устойчива на плъзгане конструкция на основание] Конструкция нещастници в долната част на котешки паници и гумено уплътнение в долната част на основата предотвратяват хлъзгането и переворачивание на домашни любимци по време на хранене, а също така предпазват пода от надраскване. ?? [Подходящ за всички котки и кучета] Включително купа за храна и купа за вода, това е добър избор за всички котки и малки кучета. 2 х Пластмасови подложки. 2 купа от неръждаема стомана.

Декларирани характеристики