.

Луксозни Керамични Кана за Мляко, Съдове За Соса, Нагреватели Кафе Чаши, Чаши за Кафе, Керамичен съд за Топене на масло, Керамични Плочи За Соса, Керамични Кана за См?

Луксозни Керамични Кана за Мляко, Съдове За Соса, Нагреватели Кафе Чаши, Чаши за Кафе, Керамичен съд за Топене на масло,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Керамични купи за соса : Въпреки простотата на дизайна, те са много практични за употребаКерамични калъпи : Добре обзаведени и прости цветове, те са подходящи за повечето прибори за хранене.Той е оборудван с накрайник и без капки и удобна дръжка, което го прави по-лесен за използване и позволява да съдържат масата, в чистотата.Дюза за соса : Изработени от качествени керамични материали, е безопасно и полезно за продължителна употреба.Подправка за ястия, Подходящи за дома, на кухнята, на парти или на къмпинг, на открито, барбекю, пикник и още много други.Мини-чаши за кафе : Подходящи за масло, захар, оцет, почти всички видове подправки, много са гъвкави.Списък на опаковки, 3 x саксии за соса Характеристики - Цвят : Бял керамичен молочник. - Материал : Керамика Кухненски Чашки за сос. - Размер : соусник около 8,00 X5,00 X3,00 см / 3,14 X1,97 X1,18 инча. - Най-лесният и изискан дизайн, уникална и креативна, много декоративни мини-топло масло. - Красиво обзаведени и прости цветове, те могат да бъдат комбинирани с повечето прибори за затопляне на кафе. - Продуктът е лек и забавен външен вид, за да отговори на различните нужди на купувачите в чиния за подправки сос. - Соусница е подходящ за приготвяне на сосове, сол, оцет, захар, салати, аромати, подправки, напитки и аперитиви и т. Ястие със соев сос. - Те могат да бъдат използвани като съдове за макания, а също са идеални за декорация на маса, мини-тенджера за готвене.Информация за стоки Чаша за соса дома, ресторанта, хотела и на още много други места употреба.купички за супа, с дръжка Прости и елегантни, с който лесно и удобно да се ползват.купички за обмакивания в сос и съхранение.прибори Този предмет е съд за сос, която е направена от висококачествен материал, който гарантира издръжливост и практичност при употреба.

Декларирани характеристики