.

Литография Найджъл Хемминга Събрание на клон, издаден в ОГРАНИЧЕН ТИРАЖ, има номер и подписан от ръката на сертификат за автентичност!

Литография Найджъл Хемминга Събрание на клон, издаден в ОГРАНИЧЕН ТИРАЖ, има номер и подписан от ръката на сертификат за автентичност!

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

16 "x 19" (с рамка), 11 "x 14" (на снимката)Включва сертификат за автентичност!.Литография на хартия.Ръчно подпис на художника. 16 "x 19" (с рамка), 11 "x 14" (на снимката).Включва сертификат за автентичност!.Литография на хартия.Ръчно подпис на художника.ИЗРАЗЕТЕ ВАШАТА ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТНИТЕ, С ПОМОЩТА НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА НАЙДЖЪЛ ХЕММИНГА!С изключителна детайлност и голямо внимание Найджъл Хеминг създава прекрасни фотореалистичные портрети на животни. "Събранието на клона" е выпущенную лимитирана серия литографски модел на хартия, пронумерованную и подписана от ръката на Хеммингом.Включва сертификат за автентичност!Размери прибл. 16 "x 19" (с рамка), 11 "x 14" (на снимката).Британски художник Найджъл Хеминг е роден в село Кинвер, Стафордшир, през 1957 година. Детство в селските райони на Англия подхранва неговата избор на снимков материал за картини — най-вече на животни и на пейзажи.Хеминг прекарва една година в художествен колеж и, като се опита себе си в обучението си, решил да стане професионален художник.Той започва да рисува портрети на домашни любимци, за да свържат двата края, но кучешки портрети са станали му страст.Той умело прехвърля индивидуалността и духа на тези дружелюбните създания и се опитва да създаде разказ с помощта на своите невероятни произведения.

Декларирани характеристики