.

Допълнителна детска помещение KAWA 2K, съвместима само с S7, Видеоняня с камера и звук, без Wi-Fi, Циклична запис, Широк ъгъл 110 °, обхват 1000 фута, 4-кратно увеличение, двупос?

Допълнителна детска помещение KAWA 2K, съвместима само с S7, Видеоняня с камера и звук, без Wi-Fi, Циклична запис, Широк ъгъл

BGN 74.99

Сума
Налично за поръчка

【Подобри растежа на 2k QHD в секундаНа всеки ъгъл лесно се завърта на 350° и навежда на 67° с дистанционното управление, видеомонитором.Грижи за всеки детайл от вашето дете е по-внимателно и ясно с помощта на 4-кратно увеличение. 【Няма Wi-Fi интернет s се усмихва от първия път, независимо от това, дали сте в кабинета, кухнята, спалнята, градината или на втория етаж. 【Дълго време на автономна работа се обявява в реално време на изключване на екрана.Включване на режим VOX, когато звукът на вашето дете да достигне определен праг, на екрана автоматично ще се включи. * Забележка : Камерата трябва да се свърже към електрическата мрежа. 【Звуков сигнал в стаята надвишава определения от вас праг.Когато бебето ви се събужда с плач или които търси отговори в реално време и чат с функция за двупосочна комуникация - най-добър комфорт за вашето бебе. връщане на парите в рамките на 30 дни и 12 месеца гаранция може да ви даде увереност във вашата покупка.Детска помещение x1 адаптер за камера (5 V 1 A) x1, захранващ кабел, Micro-USB x1.

Декларирани характеристики