.

Малка Чанта за памперси Mini Diaper Bag от miss fong, Кожена Раница-чанта за памперси с 13 Органайзерами за памперси, 2 Изолирани джобове и пагон (Арахисовый)

Малка Чанта за памперси Mini Diaper Bag от miss fong, Кожена Раница-чанта за памперси с 13 Органайзерами за памперси, 2 Изолирани

BGN 22.66

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Добра сделка за използване като чанти за бебешки пелени, раницата на майката, чанти за медицински сестри.Подарък за бъдещи майки и наскоро направени майки, било то Рождество, Деня на майката, бъдни вечер. ❤【Въжета MINI Concept - 100% найлон; с цип и името на иконата - 18-каратово злато.Нагревател за бутилки - изолационни материали.Идеален за използване като чанта за бебешки пелени, раницата на майката, чанти за медицински сестри. ❤【Малък, но практичен】 Дизайн на чанти за памперси с 13 джобове, 6 външни джобове - 1 заден джоб, 2 джоба с цип джоб, 3 външни джоба за съхранение в чантата си, салфетки, ключове, дезинфектант за ръце и т. 7 Вътрешни джоба-3 външни джоба, 2 джоба с ципове, 1 основен джоб, 1 изолиран джоб, в който можете да поставите няколко пелени, бебешки дрешки, закуски, напитки, салфетки за бърз достъп. ❤【Насладете се на лекота】 Ще получите малък и стилен раница за памперси.Мека ЕКО-изкуствена кожа не ще раздразнят кожата ви и няма да има неприятна миризма, а също така не ще бъде лесно сминаться или да се счупи.Тази малка мини-раница-чанта за памперси вече не трябва да се притеснявате за това, че той е неудобен при изхода навън или твърде тежка, а различни джобове, позволяват леко да се съхранява вашите вещи и нещата на вашето дете. ❤【Как да се измие кожена чанта-раница за памперси 】 Ръчно пране : Можете да опитате да го избършете с влажна кърпа и се поръсва с лимонада, за да премахнете миризмата, когато прольете течност в детски чанти.След това, моля, дръж го да изсъхне и да не се слагат в сушилня за дрехи. ❤【Въжета MINI Concept - 100% найлон; с цип и името на иконата - 18-каратово злато.Нагревател за бутилки - изолационни материали.Идеален за използване като чанта за бебешки пелени, раницата на майката, чанти за медицински сестри. ❤【Малък, но практичен】 Дизайн на чанти за памперси с 13 джобове, 6 външни джобове - 1 заден джоб, 2 джоба с цип джоб, 3 външни джоба за съхранение в чантата си, салфетки, ключове, дезинфектант за ръце и т. 7 Вътрешни джоба-3 външни джоба, 2 джоба с ципове, 1 основен джоб, 1 изолиран джоб, в който можете да поставите няколко пелени, бебешки дрешки, закуски, напитки, салфетки за бърз достъп. ❤【Насладете се на лекота】 Ще получите малък и стилен раница за памперси.

Декларирани характеристики