.

JRDHGRK 4k Комплект за чертане комплект за чертане, чанта за съхранение на дъски, Триножник, Специален раница за начинаещи (Цвят: както е показано, размер: един размер)

JRDHGRK 4k Комплект за чертане комплект за чертане, чанта за съхранение на дъски, Триножник, Специален раница за начинаещи

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Отточна тръба на шарнирна връзка статива, дъска за рисуване, сгъваем стол и т вграден мрежест джоб дава възможност за съхраняване на хартия за скици с голям капацитет.Художествени портфолио е снабдено с джобове, дръжки и пагон за по-удобно носене.Идеален за пътуване, излети в паркове и транспортиране на материали-организаторите за художествени ръчни чанти и други дреболии. идва с быстросъемными залепва за защита на вашата скъпоценна дъски за рисуване по време на пътуване.Отточна тръба на шарнирна връзка статива, дъска за рисуване, сгъваем стол и т. Вграден мрежест джоб за съхранение на хартия за рисуване голям капацитет включва портфолио за рисуване с джобове, дръжки и пагон за по-удобно носене.Идеален за пътуване, излети в паркове и транспортиране на материали-организаторите за рисуване и други дреболии. идва с быстросъемными залепва за защита на вашата скъпоценна дъски за рисуване по време на пътуване. структура материали : платно Размер : както е показано Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Количество : 1 бр.

Декларирани характеристики