.

Сила И Издръжливост Лесно Моющаяся Ориз Сервировочная Лъжица За Лъжица Ориз За ориз устойчиви на Висока температура 1 бр. За дома, За Ресторант С Дълга дръжка

Сила И Издръжливост Лесно Моющаяся Ориз Сервировочная Лъжица За Лъжица Ориз За ориз устойчиви на Висока температура

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Висококачествена силиконова капачка за лъжици, не вреди на тиган, устойчиви на високи температури, лесен за почистване, ориз с незалепващо покритиеКорона лъжици притежава добра устойчивост на топлина, устойчивост на топлина може да достигне 235 ℃ (по-горе данни са проверени лаборатория).Нескользящая дръжка, удобна усещане в ръката, дизайнът е в съответствие с човешка длан, по-удобен захват.Край на дръжката е с дупка за закачване, които могат да бъдат назначени и се съхраняват, без да заема много място.Ръкохватката е изработена от неръждаема стомана 430, притежаваща висока твърдост, издръжливост и дълголетие, я не лесно да се нарани. Висококачествена силиконова капачка за лъжици, не вреди на тиган, устойчиви на високи температури, лесен за почистване, ориз с незалепващо покритие. Корона лъжици притежава добра устойчивост на топлина, устойчивост на топлина може да достигне 235 ℃ (по-горе данни са проверени лаборатория). Нескользящая дръжка, удобна усещане за ръце, дизайн в съответствие с човешка длан, по-удобен захват. На края на дръжката има отвор за окачване, които могат да бъдат назначени и се съхраняват, без да заема много място. Ръкохватката е изработена от неръждаема стомана 430, притежаваща висока твърдост, издръжливост и дълголетие, я не лесно да се нарани.Параметри : Тип на продукта : Оризова ЛожкаМатериал : Неръждаема стомана 430 + силикон Тегло : приблизително 144 г / 5,1 унции размери на продукта : около 24x7x3 см / 9,4x2,8x1,2 Цвят : черно + сребристо Осъществяване списък : 1 x Ориз ложкапримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Rice Spoon
Material:
430 Stainless Steel + Silicone
Weight:
Approx. 144g/5.1oz
Product Size:
Approx. 24 x 7 x 3cm/9.4 x 2.8 x 1.2in
Color:
Black + Silver
Package List:
1 x Rice Spoon:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: