.

Геометрия Абстрактен Платно на Стенно Изкуство, 2 елемента Голям Бохо Зелено и Жълто Стенен Декор, Стенни Живопис в Черна Рамка Скандинавски Декор Луксозен Принт н?

Геометрия Абстрактен Платно на Стенно Изкуство, 2 елемента Голям Бохо Зелено и Жълто Стенен Декор, Стенни Живопис в Черна

BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

【Голямо стенно изкуство върху платно】 3 части абстрактно стена на изкуството върху платно размери от 16 "* 24" (40*60 см) Голям размер за повечето врати, аксесоари за дома.Стенни картини на платно - това е модерен интериор, които ще красят стените на вашия домашен декор.Декор на стените за хол, спалня, кухня, домашната баня, офис. 【Стенни художествена картина в рамка】 Голямата картина върху платно, изработени от отлично дебела материал, здрав и не выцветающая, на снимката се отпечатва само от едната страна.Модерен начало декор най-подходящи за оформяне на интериор с чувство на лукс и мода. 【Как да се】 Отпечатъци върху платно натягиваются на дървена дограма с куки, без допълнителни аксесоари не се изисква.След като получите това платно, той ще бъде готов да бъде обесен.Вашите картини ще бъдат внимателно опаковани в Г-образна форма хартия за сядане, по-добре да се избегне счупване. 【Подарък за нов дом】Картини върху платно с абстрактна геометрия ще съживят всяка стая и ще донесат в него свежест.Страхотни подаръци за вашите роднини и приятели на сватба, годишнина, Коледа, територията на компаунда и т. Това определено ще създаде перфектния ефекта, който искате, по всяко пространство. 【Стенен декор 】 Минималистичен стенен художествен плакат, размещаемый на стените, в отвори врати или прозорците за разделяне на помещения за уединение или като средство за защита от слънце, вятър и прах, а също и за поставяне на реклама.Ако имате някакви въпроси, своевременно да се свържете с нас. 【Голямо стенно изкуство върху платно】 3 части абстрактно стена на изкуството върху платно размери от 16 "* 24" (40*60 см). Голям размер за повечето врати, аксесоари за дома.Стенни картини на платно - това е модерен интериор, които ще красят стените на вашия домашен декор.Декор на стените за хол, спалня, кухня, домашната баня, офис. 【Стенни художествена картина в рамка】 Голямата картина върху платно, изработени от отлично дебела материал, здрав и не выцветающая, на снимката се отпечатва само от едната страна.Модерен начало декор най-подходящи за оформяне на интериор с чувство на лукс и мода. 【Как да се】 Отпечатъци върху платно натягиваются на дървена дограма с куки, без допълнителни аксесоари не се изисква.След като получите това платно, той ще бъде готов да бъде обесен.Вашите картини ще бъдат внимателно опаковани в Г-образна форма хартия за сядане, по-добре да се избегне счупване.

Декларирани характеристики