.

Закачалка-органайзер за шапки Aizazuwa, държач за футбол потници, бейзболни шапки, Закачалка за шапки в гардероба, 4 скоба за класификация и съхранение на шапки, много п?

Закачалка-органайзер за шапки Aizazuwa, държач за футбол потници, бейзболни шапки, Закачалка за шапки в гардероба, 4 скоба

BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

Спестете място : Органайзер за шапки ще ви помогне по-бързо и по-лесно намиране на шапки и изберете шапки по размерГолям капацитет : 4 стеллажа за съхранение на шапки, всеки рафтове за съхранение с капацитет 1 шапка.Подходящ за всеки влакчета : вдигнете и покажете своите 4 стилни шапки едновременно!Тези организаторите за шапки са подходящи за закачалки всякакъв размер и материал.Нито ръжда, нито следа от : Органайзер за шапки не оставя следи върху шапки, запазвайки шапки чисти и удобни за съхранение.Продължителната употреба : Материал организатор за шапки е изработен от висококачествена пластмаса.Търсите нещо практично и трайно, което ще ви помогне да организира добре или за да докаже, стилни шапки?Тогава не можете да пропуснете нашите организаторите за шапки от неръждаема стомана. скоба за съхранение на шапки Aizazuwa ще ви стане най-добрият избор.Ние сме професионална фирма, която обича шапки и дълго време е била създаването на отлични закачалки за шапки. Изработени от висококачествена неръждаема стомана и полиестер, тези организаторите за шапки трайни и устойчиви на корозия. Подходящ за каботажните всички размери. Идеален за съхранение на шапки, кепок, сгъване на дрехи, покривки и т. Идеалния размер, който може да се пренасят за пътуване. Чудесен подарък за нов дом, за вашите приятели или семейство. Лесна за използване и почистване.Спецификация : 1. Материал : неръждаема стомана + полиестерен плат 2. Нето тегло : 0,38 £ 3. Брой клипове : 10 4. Размер : 12,8 х 5,12" 5. Ширина на отваряне на затягане : 0,55"6. Цвят : сребърен и черен 7. Пратката включва : 2 опаковки на закачалки-организаторите за кепок Моля, обърнете внимание : 1. Цвят може да се различават малко от изображението, главно поради различния осветление и монитори. Размер се измерва ръчно и може да има отклонения в 1-2 мм.

Декларирани характеристики