.

Декор мивки от Бластване стъкло, Ръчно изработени HOWFIELD - Стъклена Статуетка във формата на Морски Черупки, Художествена Стъклена Скулптура За Домашен интериор, са ?

Декор мивки от Бластване стъкло, Ръчно изработени HOWFIELD - Стъклена Статуетка във формата на Морски Черупки, Художествена

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?【Рана ръчно изработени】 Тази стъклена мивка е изработен метод за ръчно выдувки, уникален дизайн я прави реалистична и по-ярки ?【Уникална статуетка】Стъклени мивки выдуваются ръчно, всяка от тях е уникална.По време на духаше се образуват мехурчета, което е нормално явление и изглежда като мехурчета в морето. ?【Елегантно Бижу】 Е от висококачествени декорация на стъклени мивки има дълъг срок на съхранение и лесен за почистване.Подходящ за украса на офис, писмено маса, лавица за книги, рафтове, шкафчета за телевизор, кухня, маса за хранене и т. Добра колекция за аквариум. ?【Оригинален подарък】 Изкуствена мивка - идеален подарък за семейството и приятелите на Хелоуин, Коледа, Нова година, Ден на учителя и рожден ден.Това е и идеален подарък за любителите на морския живот. ?【Задоволително обслужване】 Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас, ние гарантираме 100% удовлетвореност.Забележка : Тъй като всяка стъклена мивка, произведени ръчно, обикновено те са малко по-различни по тегло, размер и цвят. ?【Рана ръчно изработени】 Тази стъклена мивка е изработен метод за ръчно выдувки, уникален дизайн я прави реалистична и по-ярки. ?【Уникална статуетка】Стъклени мивки выдуваются ръчно, всяка от тях е уникална.По време на духаше се образуват мехурчета, което е нормално явление и изглежда като мехурчета в морето. ?【Елегантно Бижу】 Е от висококачествени декорация на стъклени мивки има дълъг срок на съхранение и лесен за почистване.Подходящ за украса на офис, писмено маса, лавица за книги, рафтове, шкафчета за телевизор, кухня, маса за хранене и т. Добра колекция за аквариум. ?【Оригинален подарък】 Изкуствена мивка - идеален подарък за семейството и приятелите на Хелоуин, Коледа, Нова година, Ден на учителя и рожден ден.Това е и идеален подарък за любителите на морския живот. ?【Задоволително обслужване】 Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас, ние гарантираме 100% удовлетвореност.Забележка : Тъй като всяка стъклена мивка, произведени ръчно, обикновено те са малко по-различни по тегло, размер и цвят.Стъклена мивка ръчно выдувки високо ценени от колекционерите на морски животни за нейната уникална форма, ярък образ и разкошен цвят.Пред тези стъклени мивки дори можете да усетите слаб морска атмосфера, професионално и ви успокоява и спокойно състояние на душата, за да можете да се наслаждавате на по-добър живот в свободното си време.

Декларирани характеристики