.

Набор от образци на Мъжки Одеколон Haniel, Мъжки Парфюм с Феромони, Feromonas Para Atraer Mujer, Мъжки Парфюм за пътуване, Мъжки Аромати, Масло за привличане на Любов, Феромоновое м?

Набор от образци на Мъжки Одеколон Haniel, Мъжки Парфюм с Феромони, Feromonas Para Atraer Mujer, Мъжки Парфюм за пътуване,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【НОВ Аромат】 Къща Haniel пуска своя нов аромат на Haniel DAZZLE Wood Essence през юли 2021 г, като част от колекция феромони Haniel.Философията на новия аромат се базира на баланса между градския живот на съвременния човек и зов на природата.
【За градски мъже】 Вдъхновен от дикостью крайбрежната Италия.Haniel взема землистость аромат DAZZEL Wood Essence и обръща го към слънцето, изпълвайки слънчево сияние, за да създадете нова връзка между човека и природата. Парфюм с феромони Haniel DAZZLE Wood Essence е създаден за градски мъже, гармонирующего с неговото обкръжение.
【Очарованието на природата】 Нюанси на кедър с шкурка изкачват по папирусной лозата и подчертават бергамот, в резултат на което се получава цитрусово-дървесна смес, изпълнен с енергия и решителност.Това, което на пръв поглед може да изглежда обикновени и често, в крайна сметка става ободряващ и концептуално освежаващо, благодарение на сухота, лаконичности и яснота.
【Добра смес】 Haniel DAZZLE Wood Essence съчетава в себе си дървесен акорд – кора, смола и есенции, смесени с пикантни нотки.Кора от италиански цитрусови плодове, в съчетание с листа от кориандър придават аромат на свеж, зелен оттенък, се превръща в силен дървесен акорд кипарис, ветивер и кедър в основата на бензоиновых терени.prd lb : : Парфюми за мъже, Парфюм с феромони За мъже, Perfume de Hombre, Натурален Парфюм За мъже, Ароматно Парфюмерное масло, Feromonas Para Atraer Mujer, Образци на парфюм, Дизайнерски парфюм за мъже, Калоны за мъже. 【НОВ Аромат】Къща Haniel пуска своя нов аромат на Haniel DAZZLE Wood Essence през юли 2021 г., като част от колекция феромони Haniel.Философията на новия аромат се базира на баланса между градския живот на съвременния човек и зов на природата. 【За градски мъже】Вдъхновен от дикостью крайбрежната Италия.Haniel взема землистость аромат DAZZEL Wood Essence и обръща го към слънцето, изпълвайки слънчево сияние, за да създадете нова връзка между човека и природата. Парфюм с феромони Haniel DAZZLE Wood Essence е създаден за градски мъже, гармонирующего с неговото обкръжение. 【Очарованието на природата】Нюанси на кедър с шкурка изкачват по папирусной лозата и подчертават бергамот, в резултат на което се получава цитрусово-дървесна смес, изпълнен с енергия и решителност.Това, което на пръв поглед може да изглежда обикновени и често, в крайна сметка става ободряващ и концептуално освежаващо, благодарение на сухота, лаконичности и яснота.

Декларирани характеристики