.

RISON Титанов ядки с натъртвания 20 БР Титанов Ядки с отворен край, M12x1.25 мм Титановая Гайка С выступом За колела Оригинални Аксесоари За Състезателни автомобили Краси?

RISON Титанов ядки с натъртвания 20 БР Титанов Ядки с отворен край, M12x1.25 мм Титановая Гайка С выступом За колела Оригинални

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 титан aerospace клас GR5 TI 6 AL4 V 【Технически характеристики】 Стъпка резби M12x1,25 и които имат коническое мястото за кацане под ъгъл 60 градуса.Гайка с отворен край - Дължина 44 мм, 20 броя / комплект. Тегло нето 0,7 кг. 【Защита от ръжда и пукнатини】 Тези титанови ядки са изработени от титан aerospace клас 6 AL4 V.Предимства на титанова сплав са ниско тегло, устойчивост на корозия и висока якост, така че той не е податлив на корозия.Те са по-леки в теглото и за много спортни и агресивна на външен вид. 【Подходящ за превозни средства】 : Превозни средства с колесными фиби, които резби M12x1.25, и колелата са с конусовидна посадъчен място под ъгъл 60 градуса. 【Бележки】 НЕ използвайте ударен ключ / пистолет за премахване, инсталиране и пресукване на колело, което може да доведе до отваливанию накидных гайки.Препоръчително е да използвате ръчно гаечен ключ.Тези титанови ядки са изработени от титан aerospace клас 6 AL4 V.

Декларирани характеристики