.

Колан за инструменти, чанти за инструменти, Мъжки поясная чанта за градински инструменти, Поясная bag, Регулируем Поясная чанта, набедренный на чантата (Цвят: черен, ?

Колан за инструменти, чанти за инструменти, Мъжки поясная чанта за градински инструменти, Поясная bag, Регулируем Поясная

BGN 43.40

Сума
Налично за поръчка

ВСИЧКО, ДО КОЕТО ДОТЯГИВАЮТСЯ РЪЦЕ - Дръжте си инструменти под ръка на нивото на талията с помощта на този удобен колан за съхранение на градински инструментиИзискване всеки един работник : Лека и многофункционална чанта за инструменти, в които може да се бързо да завърши работата си, всичките си инструменти бързо и лесно да избират и пускат.Удобен и практичен : Това практически чантата на колана е подходящ за съхранение на чукове, противодействието, електрически лента, клещи, гаечных ключове, отвертки и други необходими инструменти.Лек и компактен : Лесно и е компактен, много удобен в переноске, идеалната чанта за съхранение на любимите си инструменти.Подаръци : Това е чудесен подарък за любителите на градината, строители и деца-занаятчии, това е също подарък за Деня на бащата и Коледа.ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ДЕФОРМАЦИИ - е Проектиран, за да се отърве от болния гръб от градинарство, труда и самостоятелни работи; няма постоянни накланя, за да ровят в чантата с инструменти, тъй като тази работа каишка и може да се използва за плотницких инструменти, дървообработващи машини и аксесоари.Характеристики : Изработен е от нейлонового материал, издръжлив, лесен за употреба и переноске. Множество джобове с различни размери и дълбочина, които добре ще се съхраняват на различни инструменти. 1 джоб с цип осигурява безопасността на вашите неща в него.Каишката се регулира, той остава пристегнутым и не ще бъде лесно да се смени.И при него има бутон-капаче на един джоб, който при необходимост държи здраво инструмент.Идеален за работа в градината, помага за оптимизиране на вашите инструменти и да се подобри ефективността на вашата работа.Параметри : Материал : найлон Цвят : черен Размери : приблизително 25x4 x 18 см/9,84x1,57x7,08 Брой : 1 бр. Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча С търговците на опаковката.Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва : 1 х поясная чанта за градински инструменти (други аксесоари, демонстрационни на снимката, не са включени.) Повече не се навеждайте, за да вземем своите инструменти.Съхранение на чукове, противодействието, електрически ленти, клещи, гаечных ключове, отвертки и други необходими инструменти.

Декларирани характеристики

Material:
Nylon
Color:
Black
Size:
app. 25 x 4 x 18cm / 9.84 x 1.57 x 7.08in
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
With retail package.:
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Gardening Tool Waist Bag(other accessories demo in the picture is not included.):
No more bending down to pick up your tools. Storing hammers, tape measures, electrician tapes, pliers, wrenches, screwdrivers and other tools that are needed. :