.

Играчки за кучета / Писклив Играчки за кучета / Големи играчки за кучета / Плюшени Играчки за кучета / детски Играчки за по-големи кучета / Меки Играчки за кучета / дет?

Играчки за кучета / Писклив Играчки за кучета / Големи играчки за кучета / Плюшени Играчки за кучета / детски Играчки за по-големи

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Ярки цветове и дизайн-хамелеон】 Играчка за кучета Fuufome е с дизайн-хамелеон, ярки цветове, който е идеален за малки кученца, на малки, средни и големи кучета (не се препоръчва за изключително агресивни кучета), е лесно да се изхвърли, за да си поиграете с вашите кучетаТези страхотни играчки за кучета могат да се свържат с кучето си по време на забавно развлечение. 【Безопасен материал от естествен памук】 Плюшени играчки за кучета Fuufome са произведени от естествен памук, която е безопасна за кучетата.Удебелена плат в комбинация с тежка рамка шевове прави играчка за кучета е по-стабилна и устойчива на укусам, може да се пере на ръка или в перална машина. 【Почистване на зъбите и поддържането на теглото】 Тези играчки за големи кучета са полезни за вашия домашен любимец, за да се поддържа чистота на зъбите и агресивност, да се поддържа активността и участието си енергични кучета, кожа приятел ще увеличи упражнения за поддържане на теглото и здравето си, играейки в играчка. 【Насладете се на радост, приносимой играчки за кучета】Че, ако нямате време за кучето си, защото сте заети или имате в дома си няколко кучета, които се държат деструктивно?Нашите писклив играчки за кучета могат да свали депресия, скука и притеснение, когато те са сами, това също може да намали вероятността, че вашият домашен любимец ще хапят, разтегателен, обувки и т. Позволете на кучето да се насладите радост, приносимой играчки. 【Безплатна подмяна и сервиз на Statisticfactory】 Няма такава играчки за кучета, която не ломалась да, това си струва, ако тя по някое време се радвали на кучето.Не се притеснявайте, ако срещнете някакви проблеми с една плюшена играчка за кучета, ще заменим безплатно или ще ви възстановим парите си в пълен размер, докато не сте доволни. 【Ярки цветове и дизайн-хамелеон】 Играчка за кучета Fuufome е с дизайн-хамелеон, ярки цветове, който е идеален за малки кученца, на малки, средни и големи кучета (не се препоръчва за изключително агресивни кучета), е лесно да се изхвърли, за да си поиграете с вашите кучета.Тези страхотни играчки за кучета могат да се свържат с кучето си по време на забавно развлечение. 【Безопасен материал от естествен памук】 Плюшени играчки за кучета Fuufome са произведени от естествен памук, която е безопасна за кучетата.Удебелена плат в комбинация с тежка рамка шевове прави играчка за кучета е по-стабилна и устойчива на укусам, може да се пере на ръка или в перална машина. 【Почистване на зъбите и поддържането на теглото】 Тези играчки за големи кучета са полезни за вашия домашен любимец, за да се поддържа чистота на зъбите и агресивност, да се поддържа активността и участието си енергични кучета, кожа приятел ще увеличи упражнения за поддържане на теглото и здравето си, играейки в играчка.

Декларирани характеристики