.

Ножица За нокти На краката, Тример За Кожичките Педикюрные Клещи От Неръждаема Стомана За Нокти, Кожички За Кожичките за Подстригване, За Маникюр, Педикюр Инструме?

Ножица За нокти На краката, Тример За Кожичките Педикюрные Клещи От Неръждаема Стомана За Нокти, Кожички За Кожичките за Подстригване,

BGN 2.68

Сума
Налично за поръчка

Ножици за кожичките на ноктите на краката : Пружинящий дизайн, прижим и за спестяване на труда, удобна ръкохватка, симетричен край на ножа, плътна затяжка и липса на пропускиТънки кантове позволяват да изрежете най-твърди нокти, бързо ги рязане, спестявайки време и усилия.Идеален за сиви нокти, дебели твърди нокти на крака на мъртвата кожа от ръцете и ходилата.Машинка за нокти, инструмент за маникюр и педикюр : Механични двойни пружини висока еластичност, удобни и трайни, лесни за управление.Подходящ за различни ноктите и осигурява лесен, безопасен и ефективен скоба. ноктите са подрязани, не излиза и не с полетите.Ножица за нокти на пръстите на краката Клещи Педикюрный инструмент : Подходящ за различни изрязване на ноктите, като канавка за нокти, твърди нокти и т. Скоба за мъртвата кожа помага за премахване на омертвевшую кожата и гел-лак и лесен за работа.Ниско тегло и малки размери осигуряват удобство.Машина за рязане на врастнали нокти на краката : Тези здрави машинки за рязане на ноктите на краката са особено подходящи за възрастни, мъже и пациенти в напреднала възраст.Те са достойни за това, за попълване на вашата колекция от инструменти за рязане на нокти или да изпратите като перфектен подарък за мъже, възрастни и пациенти в напреднала възраст.Инструмент за маникюр и педикюр : Ергономична дръжка със защитно покритие удължава живота на инструмента.Покритие намалява триенето и помага да се подобри трайност и лекота на използване.Изработен от неръждаема стомана, той може да се използва в продължение на дълго време.Дължина на машинката за кожичките : прибл. Изработен е от неръждаема стомана, може да се използва в продължение на дълго време. Ергономична дръжка със защитно покритие удължава живота на инструмента. Покритие намалява триенето и помага да се подобри трайност и лекота на използване. Пружинен дизайн, прижим и за спестяване на труда, удобно захващане, симетрични на ръба на ножа, плътна затяжка и липса на пропуски. Тънки ръбове позволяват да изрежете най-твърди нокти, бързо ги рязане, спестявайки време и усилия.Параметри : Тип на продукта : Машинка за кожичките Материал : Неръждаема стомана Дължина : прибл.1 инча Осъществяване Списък : 1 х Машинка за кожичките 1 х калъф.

Декларирани характеристики

Item Type:
Cuticle Trimmer
Material:
Stainless Steel
Length:
Approx. 10.5cm/4.1in
Package List:
1 x Cuticle Trimmer:
1 x Cover: