.

Малко силикон поставка за Чаши Bobomoti, Силикон поставка за Чаши за Чаши, Силиконови поставка за Чаши с вградени прорези за съхранение на чистачи (син)

Малко силикон поставка за Чаши Bobomoti, Силикон поставка за Чаши за Чаши, Силиконови поставка за Чаши с вградени прорези за

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

? Поставка за твърди чашки : Вие сте фен на бродерия?Все още смущаетесь, когато се прилагат етикети vinly?Този силиконов поставка за чаши гарантира вашият успех в проекта tumblerЗа разлика от други материали, като стиропор, този силиконов поставка за чаши е по-стабилна и може да си чаша направо. ? Специален дизайн : За разлика от традиционните подстаканников, този силиконов поставка за чаши има два режима на наклона.Хоризонтален режим и режим на наклон са внимателно проектирани за производители с различни навици.Режим на наклона имитира изравняване на етикети на краката за по-удобно носене. ? Лесна употреба : монтаж не се изисква.Стъпки за създаване на изделия с помощта на набор от подстаканников са прости : 1. Поставете подготвената спирачна корк хоризонтално или вертикално върху скоба. Стикер се намира в правилната позиция. Выдавите, стиснал с помощта на консумативи. Вашият проект "Направи си сам" е завършен!. ? Широко се използва : Този поставка за чаши, подходящи не само за чаши, но и за кафе чаши, буркани, чаши, бутилки вино, тенджери и т. Освен това, той не се използва за етикети.Може да се използва като субстрат, за да се затопли термоусадочных филми, залепване тропически ивици и colorization проекти.Има още много възможности, които ви очакват, за да проучи!. ? Вие ще получите : 1 силиконов поставка за чаши с открити прорези за съхранение на чистачите, размер : 4.1 инча * 3,4 инча * 1,5 инча. 1 самодельная екструзия, размер : 3,9 инча * 2,9 инча.Освен това, с помощта на стойка за неваляшек, можете да се насладите на вкусно готвене сам, с приятели или деца.Описание на продукта : 1 * Държач за чаши + 1 * Стъргало.

Декларирани характеристики