.

SEWACC 5 бр. Кутия с Отделение за Куфара Отделения за Бижута Дисплей Бижута Органайзер Камъни, Скъпоценни Камъни, Кристали за Организиране на Дървен Калъф за Камъни Пр?

SEWACC 5 бр. Кутия с Отделение за Куфара Отделения за Бижута Дисплей Бижута Органайзер Камъни, Скъпоценни Камъни, Кристали

BGN 50.19

Сума
Налично за поръчка

пластмасата КУТИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБРАЗЦИ В кутия с много офиси, някои от които са скъпоценни камъни и минерали.КРИСТАЛНА ОРГАНАЙЗЕР - изящна изработка изработка и стилен външен вид осигуряват популярност и практичност кутии за събиране на камъни.ВИТРИНА за МИНЕРАЛИ - Тази кутия за съхранение на камъни в ретро дизайн ще даде своя туалетному маса е уникален ретро-стил.КУТИЯ ЗА СЪБИРАНЕ на КАМЪНИ - ВЪВ всяка точка на достатъчно място, за да сортирате вашите кристали по цвят, големина, форма, предназначение или ценности.КРИСТАЛНА СЛУЧАИ - той спестява камък от замърсяване и ще даде му по-нежен вид.И вие също можете да се задържи в него някакви дрънкулки.Пратката включва 5 х кристален кутия за съхранение на Особено Оформление на вашата сбирка кутия с разделител камъни, за съхранение на всички любимите си съкровище, изключително практични за употреба кутия за демонстрация на бижута. - Цвят : Кафяв дървен сундучок за украшения - Направете си план за предаване на кристално организатор на вашето поколение търсачи на приключения в кристален витрина. - Вътре в кутията има няколко отделения, някои от които са пълни с камъни, които можете да извадите или да замени кутия за мъниста. -Използване с дървена кутия може да се използва за декориране на спалня, дограма, хола, кабинета, офиса и т. Минерална витрини. - Материал : дърво, калъф от кристалния ретро-камък - с Размер : около 10,00 X7,00 X2,90 см /3,93 X2,75 X1 дървена тава за бижута. - Използвайте тази дървена витрина с камъни, за демонстрация на всички малки колекционерски артикули, които искате да прегледате, и дървена стойка за скъпоценни камъни.Информация за стоки, Дървен витринный калъф за съхранение Е много креативен и уникален crystal куфар, който ще стане ваш добър избор за украса на хрусталем.кутия за мъниста, Изработен от дърво, без чеп, здрава и поддържа продължителна употреба. калъф за скъпоценни камъни също така е възможно да поставите на десктопа като украса.

Декларирани характеристики