.

Angoily Бижута, Подаръчни Кутии 10шт Кутии за макаронени изделия с Прозрачен Прозорец Подарък Кутия за Макарони Опаковъчна Кутия за Фурна, Мини-Кутии За Торти Контейне?

Angoily Бижута, Подаръчни Кутии 10шт Кутии за макаронени изделия с Прозрачен Прозорец Подарък Кутия за Макарони Опаковъчна

BGN 5.58

Сума
Налично за поръчка

памуккутия за печене с прозорец Лесен и практичен дизайн, удобен за използване и переноске. кутия за печене е подходящ за различни дейности като детски душ, душ за младоженци, сватба, рожден ден, годишнина и Коледа. декоративни кутии за макаронени изделия с държач за кексчета са произведени от екологично чисти хранителни хартия, която е много дебела и по-безопасна за употреба. дизайн на прозореца кутии за десерти позволява да демонстрира паста си вътре, без да изложи на въздух. контейнери за бисквитка се съхранява паста, торта, бисквити и така Нататък в безопасни условия, няма нужда да се притеснявате за счупят.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. Материал : Хартия.Размер : около 20,5x7x5 виж Предпоставка включва - 10 x кутия за макарони.

Декларирани характеристики