.

3D Цветни Висулки за нокти, 2 Кутии Цветен дизайн на ноктите и Кристали за нокти, 6 Цвята Цветни Скъпоценни Камъни за нокти със Златни, Сребърни Жемчужными Мъниста, Кр?

3D Цветни Висулки за нокти, 2 Кутии Цветен дизайн на ноктите и Кристали за нокти, 6 Цвята Цветни Скъпоценни Камъни за нокти

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?【Набор от 3 D цветове за нокти】 Можете да получите 1 кутия с цветни флорални суспензии за нокти, 1 кутия с кристали размери 6, 1 пинцетиМожете да изберете цветя в различни цветове и кристали с различни размери за декориране на вашите нокти.Добавете блясък и обаяние на вашите поделкам. ?【Блестящи кристали за нокти】Кристали за нокти имат 6 различни размера, като всеки размер, опаковани в отделна мрежа.Ярки камъни за нокти ab различни размери, достатъчно да задоволи всички ваши нужди в производството на своите ръце. ?【Безопасен материал】 ключодържатели за акрилни нокти с 3d цветя, изработени от полимер материал, който е трудно да се съборят и выцвести.Цветни кристали flower nail с 3 D ефект и ab са безопасни за околната среда, безвреден за кожата, не нанасят никаква вреда на кожата и ноктите. ?【Лесна употреба】 Набор от суспензии за нокти с 3 D цветове, подходящи за естествена и режийни нокти.Можете да комбинирате цветни ключодържатели за нокти с кристали ab и метални мъниста, за да украсят своя нийл-арт.Просто се насладете на създаването на собствен стил на нийл арт, направете ноктите си по-ослепителен и чаровен!. ?【Широко приложение】Добре оборудван набор от 3d-ключодържатели за нокти, подходящи за декорация на нокти със собствените си ръце, бродерия, калъфи за телефони, поздравителни картички и т. Ако не сте доволни, ние можем да ви 100% връщане и замяна.Просто не се колебайте да опитате!. 100% чисто нов и висококачествени декорация за нокти.Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти.Почистете повърхността на ноктите, намажете базов лак и нанесете го върху ноктите, пломбират прозрачен горния слой.Почистете повърхността на ноктите.Нанесете основен слой.Ще ви е необходимо, за да защити вашите нокти.Нанесете два тънки слоя лак за нокти.Нанесете 3d-ключодържатели за лак на ноктите с помощта на лепило.Нанесете слой от най-горния слой на ноктите и отвердите, за да висулки не отвалились.

Декларирани характеристики