.

GANAZONO 4 бр. Поставка за Сладолед, Подложки за Десерти, Прозрачен Стелаж За Дисплея, Конусообразный Притежателя, Държач за суши с Ръчно Въртене, Държач за Ресторант Ши?

GANAZONO 4 бр. Поставка за Сладолед, Подложки за Десерти, Прозрачен Стелаж За Дисплея, Конусообразный Притежателя, Държач за

BGN 34.23

Сума
Налично за поръчка

ПОСТАВКА за ДЕСЕРТИ - Широко приложение : подходяща за пикник, летни лагери, на партито по повод рожден ден, сватби, коледни партитаПоставка за сладолед във формата На конус - този титуляр за сладолед. създайте най-добрата витрина за десерти и подредете най-запоминающуюся парти за вашите деца.ПОСТАВКА ЗА СЛАДОЛЕД - ПОСТАВКА за СУШИ-РОЛЛОВ Творчески живот : Пригответе рога за кексчета за парти по случай рождения ден със сладолед по повод ангажименти с тази удобна подложка за печене, която също е предназначена за печене, печене, варене и приготвяне на скара.Стелаж за съхранение на СУШИ-Притежател на оръжие за сладолед, акрилни притежателя за гофрети оръжие, капацитетът на 8 дупки, поставка за суши и пуканки, поставка за детски партита, рожден ден, сватба на шведска маса, този титуляр за сладолед. създайте най-добрият десерт дисплей и подредете най-запоминающуюся парти за вашите деца.ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ГОФРЕТИ ОРЪЖИЕ - Нашата поставка за десерти изглежда впечатляващо и е подходящ за провеждане на тържествен прием десерти, и вашите гости ще останат доволни от представянето.Пратката включва 4 x стойка за оръжие сладолед Характеристики -Размер : 15,40 X15,40 X10,70 см/6,05 X6,05 X4 Стойки за оръжие сладолед. -Цвят : Прозрачен държач за сушени меса оръжие -Материал : Акрил щанд за сладолед - Гладка повърхност, тънка работа, се чувстват много удобно.Подходящи за ежедневието, и притежателите на оръжие сладолед от магазина. - Произведен от траен акрилни материали, с твърда основа.Тяхното не е лесно да се деформира, и те могат да служат по-дълго време с акрилни притежатели на оръжие сладолед в магазина. - Подходящ за всякакъв повод, например, за дома, пекарна, магазин за десерти, за да отговори на различните нужди на магазин на притежателя за оръжие сладолед. - Идеален за празнична маса или дори на изложбата сладолед за партито.Това е титуляр за съхранение на оръжие за сладолед. - Изискан и изчистен дизайн с красиви и стилни прозрачни цветове. идеална за рожден притежателите за сладолед.Описание на продукта Поставка за дисплея с крем за сметана Край акрилни стойки за дисплея с конус е много прозрачен и полиран.поставка за храна и оръжие - най-атрактивният начин да се докаже мини-рог за сладолед за вашето парти или всекидневно десерте. акрилна поставка за гофрети оръжие може да се използва не само за демонстрация оръжие за сладолед, но и за подаване на бонбони "шведска маса", на пуканки, на суши в рулетиках, комбинации мезета, пържени картофи и овощни оръжие.

Декларирани характеристики