.

MENGQI-CONTROL Ново поколение системи за RFID Guard Tour System, комплекти за патрулиране с вграден led прожектором + 30 бр. контролни точки

MENGQI-CONTROL Ново поколение системи за RFID Guard Tour System, комплекти за патрулиране с вграден led прожектором + 30 бр.

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Ежедневно обхождане на медицински сестриЗала отправното летище и проверка на писта.Борбата с горски пожари и безопасно патрул.Проверка и управление на кабела за пренос.Проверка и управление на нефтепроводом.Проследяване и управление на патрулна полиция. Капацитет : до 60 000 записа на КОМПЮТЪР, висока скорост на сваляне на USB кабела към компютъра.Издръжлив с твърда анодированием авиационен сплав.Комплект система за туристическа патрулиране и охрана.Предпазва патрулна чрез директно от светлинния облъчване, вградена акумулаторна литиево-йонна батерия.Автоиндукция RFID, не е необходимо да натиснете.Система за управление на турами Watchman Guard. Забележка : Софтуерът поддържа цялата система Windows (32-битова версия не поддържа система Apple MAC.Софтуерът е лесен за използване, не изисква инсталиране на драйвери, предоставя софтуер на английски и испански език.

Декларирани характеристики