.

Спортно табло YEmirth, 4-Цифрени Преносими Сгъваеми Дъски За Броене на точки, Спортни мероприятия, Тенис на Брояч точки, Дигитално Табло за тенис на маса, Баскетбол, Вол?

Спортно табло YEmirth, 4-Цифрени Преносими Сгъваеми Дъски За Броене на точки, Спортни мероприятия, Тенис на Брояч

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

СИГУРНО И водонепроницаемое : Цифрови дисплеи произведени са от висококачествен материал, издръжлив, водоустойчив и лесно моющегосяЗаоблени ръбове, не вредят на ръцете.ЯСНА И ИНТУИТИВНА : 4-цифрено табло с ясни с големи светли-сини и червени цифри за записване на резултатите от всяка страна е интуитивен и лесен за четене.ЛЕКО И преносимо : Спортно табло е компактно и невесомо, удобен за пренасяне и се съхранява.Просто го сложи в чантата си, за да се спести място.Тенис на flip score keeper лек и портативен, лесен за носене и съхраняване.Извадете дъска за броене на точки за игри и извадете я, когато тя не трябва!Удобно за пътни, учители по физическо възпитание и много други.МНОГОЦЕЛЕВИ : Многофункционално табло е подходяща за различни видове спорт, като футбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, бейзбол и т. лесно можете да прочетете от полето или на място на полето, винаги да знае как върви играта.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Десктоп това табло е разработено с по-големи гайки за закрепване за по-лесно завъртане на резултатите и удобен за показване на промени резултати.Тънка работа, цифри, отпечатани върху черната дъска, ясни и добри.Обърнати на стаята използвайте бели номера на сини и червени картички, за да лесно да се разграничат и четене на резултатите от различни команди от разстояние.Параметри : Тип на продукта : 4-значная табло Основен Материал : пластмаса Размер продукти : около 36x16,5x2,4 см / 14,2x6,5x0,9 Цвят : синя Приложение : Волейбол, тенис на маса и други спортни состязаниякомплектация : 1 х 4-цифрено табло Забележка : 1. При ръчно измерване на допуска грешка 0,04-0,12. Поради различно осветление на снимане и разлики между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на обекта.

Декларирани характеристики

Item Type:
4 Digit Scoreboard
Main Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 36 x 16.5 x 2.4cm / 14.2 x 6.5 x 0.9in
Color:
Blue
Application:
Volleyball, Table Tennis and Any Other Competitive Sports
Package List:
1 x 4 Digit Scoreboard
Note:
1. Manual measurement, please allow 0.04‑0.12in error.2. Due to different shooting lights, and differences between monitors, the picture may not reflect the actual color of the object.