.

Lateefah 3-те Околовръстен папка, 1 Инчов кръглата папка с 5 разделители, Сладък папки за досиета с 2 джобове, Декоративна папка с три пръстени за жени, Ученически и офис к?

Lateefah 3-те Околовръстен папка, 1 Инчов кръглата папка с 5 разделители, Сладък папки за досиета с 2 джобове, Декоративна папка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Пръстен за подвързване на по-високо качество】 Ни 3-околовръстен корици оборудван с трайни кръг-пръстен с диаметър 1 инч, което може здраво, за да запази 175 листаТози обновен подвързия с кръгла пръстен е оборудван с 2 вътрешни джобове за съхранение на ценни книжа формат letter и важни незакрепленных документи.Нашата симпатична папка идва с 5 разделители за индекси с табове, както и на 18 самоклеящимися стикери за бърз достъп, папки с файлове за организирано използване. 【Многофункционален дизайн】 Папка Lateefah с клипбордом има низкопрофильным клипс, който ви позволява лесно да оформите няколко клипбордов заедно, преносима повърхност за писане, може да побере до 100 листа 20-хаванче хартия.Освен това, нашата твърда подвързия с три кръгчета също така е проектиран с еластична закопчалка.Тя плътно се затваря, за да защити неприкосновеността на личния живот.Тя може да се използва като маркер, прикрепен към онова място, където се пише в минало време. 【Висококачествени материали】 Нашия 1-инчов околовръстен корици, изработени от висококачествен картон, здрава подвързия с пълноцветен печат и гланцово ламинированием, трайни заоблени ръбове, подсилени от метал, эстетичны и са ефективни срещу износване.Дори и децата могат безопасно да се наслаждавате на тези дъски по свое желание. 【Лесно разкриваща се и с вътрешни джобове】Използвайте инструмента, за върха на пръста, за по-лесно отваряне на папката с 3 кръгчета, не поранившись.В затворено състояние на тежкотоварни уплътнителни пръстени остават правилно выровненными на вашия декоративни папка.Нашите 3 пръстеновидни папка и се предлагат с 2-ма вътрешни джобове много красив размера, които можете да използвате като удобен малък органайзер за хартия. 【Направете организация завладяващ】 Добавете жар в своя офис пространство и никога повече да не потеряйте нито един важен документ с помощта на тази солидна папка с 3 кръгчета с диаметър 1 инч.Ако ви харесва постоянно да изглежда събрани, е стилна и красиво папка просто е необходимо!. 3 халки Сладко халки за размера на писма.

Декларирани характеристики