.

Клещи ZUQIEE Клещи За Усукване на Проводници за Сигурност на Самолета Инструментален Заключване Twist Twister с Пружинным Връщане на Тежки Гъба 6 инча Многофункционален ин?

Клещи ZUQIEE Клещи За Усукване на Проводници за Сигурност на Самолета Инструментален Заключване Twist Twister

BGN 20.17

Сума
Налично за поръчка

[Широко използван] се Използва Съвместим с тел със сърцевина в черупката, кабел, черупки, кабел с няколко обвивки; подстригва тел; гола носа и горната част на терминала, обжим изолиран терминала, може да се използва Съвместим с възможност за регулиране и обслужване на различни кабели, включително уреди, монтаж на осветление и т, 6-инчови / 9-инчов въртящи клещи бързо и сигурно са усукани тел. Бързо се фиксират крепежни елементи, разбрызгивают щрангове и електрически връзки.Фалшиви конструкция от високо стомана с полирани пари.Сверхпрочная конструкция с обратна пружина и сверхмощными определящи пари.Перфектен дизайн и висококачествени материали : Инструмент за кримпване на телени накрайници - това е един преработен пресклещи, съвместим с кабелни глави.При връчване на употреба той може да се предвиди по-голямо усилие на пресоване, но задържане на усилие, с много ниско.Рокер на ливъридж може да увеличи мощност, като по този начин се намалява умората, причинена от переутомлением.Трайност : висока твърдост, добра здравина, дълготрайност.Част от дръжката навива материал TPR и притежава деликатен нескользящий фигура.Тя е мека и лесно компресиране, което осигурява максимален комфорт и намалява умората на ръцете.Ние предоставяме 100% гаранция, която е съвместима с нашите продукти.Приятно изживяване за пазаруване е наш приоритет номер едно, и ако се сблъскате с някакви проблеми, ние ще се радваме да ви осигурим замяна на продукта.Параметри : Тип : Клещи за усукване на проводници Материал : высокоуглеродистая стомана Дължина : около 210 мм/270 мм Цвят : черно със сребро Количество : 1 бр. Опаковка в комплекта : 1 х клещи за усукване Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Нашата компания ще ви донесе стоки в най-кратки срокове, скорост на логистиката по-висока, отколкото в сайта.

Декларирани характеристики

Type:
Wire Twist Plier
Material:
High Carbon Steel
Length:
app.210mm/270mm
Color:
Black with Silver
Quantity:
1 Pce
Package Included:
1 x Twisting Plier:
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :