.

Корпуса на твърдия диск ORICO 2,5 USB C, обновен, без използване на инструменти, 6 Gb/сек, USB 3.1 Gen2 SATA, външната страна на корпуса на твърдия диск за 2,5-инчов 7-9,5 мм-мм SSD-диск с к?

Корпуса на твърдия диск ORICO 2,5 USB C, обновен, без използване на инструменти, 6 Gb/сек, USB 3.1 Gen2 SATA, външната страна

BGN 6.79

Сума
Налично за поръчка

【Разширяване на склад】за Да реши проблема с недостиг на места за съхранение или загуба на ключови файлове с данни по време на работа, просто е необходим твърд диск orico, който е идеален за разширяване на съхранение и архивиране, особено за фотографи, рендереров, видеоредакторов и така нататък 【Съвместимост】 Корпус 2,5 ssd устройство може да се свърже към USB устройства, като например КОМПЮТЪР, лаптоп, Macbook, игрални конзоли, Smart TV, съвместим с повечето системи Windows, LINUX, Mac OS 8.0 и по-горе, е подходящ за повечето 2,5-инчови 7 мм/9,5 мм, твърд диск SATA III/II/I обем до 6 TB. 【Скорост 6 Gbit/с】Корпуса sata осигуряват скорост на трансфер на данни до 6 Gb /сек, благодарение на портове USB C 3.1 Gen 2 и SATA III (7 + 15 Pin.С UASP той може да бъде по-стабилна и по-бързо, отколкото обикновените корпуса USB 3.1, когато е свързан към устройството, поддерживающему UASP. 【На външния корпус на твърд диск без инструменти 】 Конструкция плъзгащ се капак, за да инсталирате, не се изискват никакви инструменти; щепсела и да играе, драйвер не е необходим, лесно се разпознава.Поддържа се гореща замяна.Допълнителен източник на захранване не е необходимо.【50 см кабел USB A-Micro-B е включен】. 【По-подробна информация】на Външния корпус на твърдия диск е изработен от подобрен лесно ABS, има тънък и удобен размер; Led индикатор показва работно състояние; Автоматичен режим на сън, помага за удължаване на срока на експлоатация на дискове; Пяна материал EVA предотвратява възможни разклащане.В края на употреба извадете дискове, а след това изключете кабела.Не отсоединяйте кабел наполовина, за да се избегне загуба на данни. Корпус твърд диск с размер 1 × 2,5 инча.

Декларирани характеристики