.

Аквариум Подводен Коралов Фон Стикер декор за аквариум, декори за Свети Валентин 50 литра Аквариум за риби Стенни Декорации Стикер Декор Хартиени етикети Етикети о?

Аквариум Подводен Коралов Фон Стикер декор за аквариум, декори за Свети Валентин 50 литра Аквариум за риби Стенни

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

украса на резервоаратапети за десктоп с риба.【Широка засаждане】 За избор на разположение различни фонови плакати.Отлична декорация за аквариуми с рибки.50 литра на Ден на Свети Валентин.50 литра на Ден на Свети Валентин.декорация на аквариума за риби.【Декорация на аквариума 】 Е идеална за създаване на красив ефект на дисплея и подобряване на външния вид на аквариума. фон за аквариум с влечуги.【Не выцветающие】 Нашите фонови етикети за аквариума са с ярки цветове, ясни мотиви, дебели и неотражающие, водоустойчиви и не выцветающие. фонове за декор на аквариум. фонове за декор на аквариум. на фона на плакат за аквариум.【Лесна употреба 】 Фигура етикети за един аквариум е с лепило от едната страна, който лесно е залепен и се отстранява.Можете да нанесете го на задната част на резервоар за вода, за да се получи реалистичен външен вид . фонове за декор на аквариум, декори за декор на аквариум. 【Задоволителен услуги】 Ако имате някакви проблеми при закупуване на нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема възможно най-скоро. най-продаваните книги за подаръци, 28 най-добрите подаръци за деца през тази година. украса за резервоар.тапети за десктоп с риба.【Широка засаждане】 За избор на разположение различни фонови плакати.Отлична декорация за аквариуми с рибки.50 литра на Ден на Свети Валентин.50 литра на Ден на Свети Валентин.декорация на аквариума за риби.【Декорация на аквариума 】 Е идеална за създаване на красив ефект на дисплея и подобряване на външния вид на аквариума. фон за аквариум с влечуги.【Не выцветающие】 Нашите фонови етикети за аквариума са с ярки цветове, ясни мотиви, дебели и неотражающие, водоустойчиви и не выцветающие. фонове за декор на аквариум. фонове за декор на аквариум. на фона на плакат за аквариум.【Лесна употреба 】 Фигура етикети за един аквариум е с лепило от едната страна, който лесно е залепен и се отстранява.Можете да нанесете го на задната част на резервоар за вода, за да се получи реалистичен външен вид . фонове за декор на аквариум, декори за декор на аквариум. 【Задоволителен услуги】 Ако имате някакви проблеми при закупуване на нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема възможно най-скоро. най-продаваните книги за подаръци на най-добрите тенденция подаръци за момичета през тази година влезе в топ 28 подаръци за деца.

Декларирани характеристики

Material:
PVC
Size:
61 x 30cm, 61 x 41cm, 76 x 46 cm, 91 x 50cm, 122 x 46cm (Optional)
Installation method:
Firstly clean the fish tank on the back of the glass, and then spray the installation liquid on the glass uniformly, the background painted flat on the ground, open the entire front surface protection film of background, the background attached to the tank behind the glass, put right after use card scrapings water and bubbles, turn on the lights to scratch, it's better for another person to watch the front of fish tank, scrap up all the water and bubbles.:
Package List:
1 x Fish Tank Sticker: