.

BEIAKE Акумулаторна Самобръсначка, Тример За Коса, Машина За Подстригване на Коса, USB-Нож За Рязане на Коса, Машина За Подстригване на Коса за Деца и Възрастни, Мъжки Пр?

BEIAKE Акумулаторна Самобръсначка, Тример За Коса, Машина За Подстригване на Коса, USB-Нож За Рязане на Коса, Машина За

BGN 18.49

Сума
Налично за поръчка

Ниска вибрация /бесшумность : Подстригване за брада с прецизионным двигател, ниски вибрации и сверхшумным дизайн премахва от работния шум само на 50 db, което помага на децата да се чувстват спокойни и вече не се страхуват от прическатаЕргономичен дизайн : Обтекаемая удобна дръжка не се плъзга и удобна за захващане. елегантна и компактна за удобно захващане, идеален за пътуване и за дома на прическата.Усъвършенствани керамични ножове : Най-добрият мъжки машинки за подстригване на коса с керамични заточными остриета за автоматично заточване, предназначени за поддържане на продълговата форма, висококачествени остриета с остри ъгли, липсата на залепване на косата, бавно отделяне на топлина, устойчивост на износване.Бързо зареждане чрез USB : USB-порт за зареждане, можете да го свържете към USB адаптер, лаптоп, кола зарядното устройство, блок захранване и други устройства със захранването от USB. 100% гаранция, Високо качество на вентилатора-охладител на отлична цена, вие няма да бъдете разочаровани.Ние носим отговорност за нашите продукти и клиенти.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, първо се свържете с нас, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа.Професионална машина за подстригване на коса с ниски вибрации, шум е само на 50 дблитий-йонна батерия с голям капацитет може да се използва в продължение на дълго време, при всяко зареждане.Материал от неръждаема стомана, той остава винаги остър и осигурява висока издръжливост.Удобен за употреба за дома или за пътуване Характеристики : Материал : ABS + режещата глава от неръждаема стомана Цвят на продукта : бял Размер : 16 * 3 см. Мощност : 3 W Напрежение : 100-240 В ~ 50/60 Hz Употреба : зареждане Начин на почистване : не се мие с вода, четка за почистване В комплекта са включени : Електрическа машина за рязане * 1 кабел за зареждане * 1 четка за почистване * 1 инструкция * 1 Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 виж Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на проекта.

Декларирани характеристики

Material:
ABS + stainless steel cutter head
Product color:
white
Size:
16 * 3cm
Power:
3W
Voltage:
100-240V ~ 50 / 60HZ
Usage:
charging
Clean Way:
do not wash with water, clean by brush
Package Included:
Electric clipper * 1:
Charging cable * 1:
Cleaning brush * 1:
Manual * 1:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 0-1 cm. Please make sure you do n’t mind before bidding.:
Due to differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. Thank you! :