.

Пепелник HTCAT, Двустранно пепелник, Пепелник от тежкото стъкло, 15-25 см На избор, Пепелник За украса на масата на закрито или на открито на терасата. (Цвят: черен размер:

Пепелник HTCAT, Двустранно пепелник, Пепелник от тежкото стъкло, 15-25 см На избор, Пепелник За украса на масата на закрито

BGN 36.54

Сума
Налично за поръчка

【Качествени материали】 : пепелник, кристал, ръчна изработка, твърди материали, изискана полиране, diamond дизайн на повърхността с модел на ананас, кристално чиста, обтекаемая, множество, не е лесно да се повреди, 15-25 см по желание 【Уникален дизайн】 : Многопластов пепелник, стъклен пепелник, многопластов дизайн на формата, ветрозащитный дизайн, голям капацитет, навсякъде, за да блокира летящ пепел, работа с пепелници с четири слота, добре обмислен дизайн, поставете на цигари, излезте смело, дизайн класическа форма, по-скоро като украса за дома. 【Лесна употреба】 : Тежка стъклен пепелник стъклен материал може да се използва многократно, по-добре, отколкото еднократна употреба форма.Кръгла и пълна, като нефрит, не е нефрит.Добре направена, от най-фините умения, така че в пепелника като черешката на тортата.Пепелник гладка и плоска плоска. 【Почистване】 : Просто избършете с влажна кърпа или лесно изплакнете и подсушете с минимално количество вода за бързо и лесно почистване.Тази уникална пепелник има достатъчна височина и дълбочина, за да съхраняват вътре фасове и пепел. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : Можете да поднесе най-добрия подарък на своите курящим приятели или семейство за рожден ден, Коледа или за всеки специален повод.Хубав пепелник както за мъже, така и за жени, подходяща за другари игри в игралната зала, собственици на барове и клубове или всички, които обичат декоративни пепелници. 【Качествени материали】 : пепелник, кристал, ръчна изработка, твърди материали, изискана полиране, diamond дизайн на повърхността с модел на ананас, кристално чиста, обтекаемая, множество, не е лесно да се повреди, 15-25 см по желание. 【Уникален дизайн】 : Многопластов пепелник, стъклен пепелник, многопластов дизайн на формата, ветрозащитный дизайн, голям капацитет, навсякъде, за да блокира летящ пепел, работа с пепелници с четири слота, добре обмислен дизайн, поставете на цигари, излезте смело, дизайн класическа форма, по-скоро като украса за дома. 【Лесна употреба】 : Тежка стъклен пепелник стъклен материал може да се използва многократно, по-добре, отколкото еднократна употреба форма.Кръгла и пълна, като нефрит, не е нефрит.Добре направена, от най-фините умения, така че в пепелника като черешката на тортата.Пепелник гладка и плоска плоска. 【Почистване】 : Просто избършете с влажна кърпа или лесно изплакнете и подсушете с минимално количество вода за бързо и лесно почистване.Тази уникална пепелник има достатъчна височина и дълбочина, за да съхраняват вътре фасове и пепел.

Декларирани характеристики