.

NEWFOM Подложка за стъпала на микробуса с кръгла радиус на Покритие на стълби в Кемпере, Килим за стъпало ремарке с Ширина 18 см, Калъфи за стъпала на микробуса, Комплек?

NEWFOM Подложка за стъпала на микробуса с кръгла радиус на Покритие на стълби в Кемпере, Килим за стъпало ремарке с Ширина

BGN 13.06

Сума
Налично за поръчка

【Цялостна защита】 Изработен от устойчив полиестер, запазва стъпалата на вагона чисти, предпазва от ултравиолетови лъчи, предпазва от слънчеви изгаряния и избледняване, както и осигурява допълнително сцепление, за да се предотврати подхлъзване 【Размери】 3 броя в комплект, подложки ширина 18 см, които са подходящи за директна степени на дълбочина 8-9 сантиметра. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Нашия подложка за стъпала на АВТОБУСА ефективно намалява страха от домашни любимци преди стълби АВТОБУСА.Затворете отвора в плоча на стълбите, за да се домашни любимци не са засегнати. 【Лесно почистване 】 Това е покритие за стълби Camper с кръгла радиус може да се мие, лесно се почистват и не е лесно да се почеше. 【Качеството на обслужване след продажбата 】 Ако имате някакви въпроси за закупените от вас продукт, моля свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24-48 часа. 【Цялостна защита】 Изработен от устойчив полиестер, запазва стъпалата на вагона чисти, предпазва от ултравиолетови лъчи, предпазва от слънчеви изгаряния и избледняване, както и осигурява допълнително сцепление, за да се предотврати подхлъзване. 【Размери】 3 броя в комплект, подложки ширина 18 см, които са подходящи за директна степени на дълбочина 8-9 сантиметра. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Нашия подложка за стъпала на АВТОБУСА ефективно намалява страха от домашни любимци преди стълби АВТОБУСА.Затворете отвора в плоча на стълбите, за да се домашни любимци не са засегнати. 【Лесно почистване 】 Това е покритие за стълби Camper с кръгла радиус може да се мие, лесно се почистват и не е лесно да се почеше. 【Качеството на обслужване след продажбата 】 Ако имате някакви въпроси за закупените от вас продукт, моля свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24-48 часа.

Декларирани характеристики