.

MBVVLZJVN Органайзер за чекмеджетата на масата, Мрежест Органайзер за чекмеджетата на 5 офиса, Настолен Органайзер за Канцеларски принадлежности с 2 скоби за кламери (ч?

MBVVLZJVN Органайзер за чекмеджетата на масата, Мрежест Органайзер за чекмеджетата на 5 офиса, Настолен Органайзер за Канцеларски

BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

【Многофункционален настолен органайзер】 Тези черни настолни организаторите с 5 отделения за настаняване на бележник формат А5, химикалки, моливи, стикери, управници или от канцеларски материали, офис организаторите на маса също са добри за малки предмети от бита, бижута и козметика, в тях лесно да намерите всичко, което ви трябва 【Спестяване на пространство】 Било то офис маса, кухненска маса, скрин за спалня или полк, напълно използвайте пространството, помогнете да подредите масата ви е по-леко за всички места за съхранение на осъден, направете си на масата по елегантен. 【Здрав материал】 е Изработен от висококачествен метал се използват технологии гальванопокрытия с прахово покритие, което лесно се покрие с ръжда и износостойким, дълго време се използва и не избледнява, изключително гладки ръбове и няма да навредят на вашите неща или за самите вас, отговарят на изискванията на органайзеру за дома или офиса. 【Монтаж не се изисква】Органайзер за офис бюрото и аксесоари се предлагат в напълно сглобени, те могат да се ползват директно от кутията, просто вземете всички свои канцеларски материали и се насладете на една порядъчна organzer for desk с 4 нескользящими подложки за краката, по-устойчиви към дизайна и защищающими вашата маса. 【Щастлива покупка】 Този метален мрежест органайзер голям размер за съхранение на вещите у дома и в офиса, размери 12,2 x 8,3 x 1.7 инча, освен това, във всеки настолен органайзер има 2 кутии кламери за подвързване на хартия, са подходящи за вашето семейство или приятели, с дистанционно работа или онлайн-обучение у дома. 【Многофункционален настолен органайзер】 Тези черни настолни организаторите с 5 отделения за настаняване на бележник формат А5, химикалки, моливи, стикери, управници или от канцеларски материали, офис организаторите на маса също са добри за малки предмети от бита, бижута и козметика, в тях лесно да намерите всичко, което ви трябва. 【Спестяване на пространство】 Било то офис маса, кухненска маса, скрин за спалня или полк, напълно използвайте пространството, помогнете да подредите масата ви е по-леко за всички места за съхранение на осъден, направете си на масата по елегантен. 【Здрав материал】 е Изработен от висококачествен метал се използват технологии гальванопокрытия с прахово покритие, което лесно се покрие с ръжда и износостойким, дълго време се използва и не избледнява, изключително гладки ръбове и няма да навредят на вашите неща или за самите вас, отговарят на изискванията на органайзеру за дома или офиса.

Декларирани характеристики